LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrosso har två barn – så ser sonen och dottern ut idag

07 maj, 2020 
Åsa och Emilio Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso lever ett liv fyllt av kärlek och mat i Palma på Mallorca.
Sedan en tidigare relation har Åsa barnen Anton och Lina - så här ser dem ut idag!
Annons
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

Åsa Ingrosso, 45, tidigare Björling, var på jakt efter ett semesterhus i Palma på Mallorca, då hennes vän tipsade om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde hjälpa henne. Kärlek uppstod och sedan 2013 har Åsa och Emilio levt tillsammans i Palma. I juli 2015 gifte sig paret och kärleken är idag fortsatt stark. Tillsammans driver dem flertal restauranger i Palma och delar det stora intresset för mat.

Emilio, som tidigare varit gift med Pernilla Wahlgren, är pappa till Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso. När de framgångsrika bonusbarnen haft olika framträdanden i Sverige har Åsa alltid synts till vid Emilios sida och hejat på.

Även Åsa Ingrosso har två barn från en tidigare relation – dottern Lina Björling, 22, och sonen Anton Björling, 24. Åsa var bara 21 år gammal när hon blev mamma för första gången.

På sin Instagram delar hon flitigt med sig av bilder och uppdateringar om sina barn. Både Anton och Lina har idag, precis som sin mamma, flyttat till Mallorca. Där arbetar de båda på Åsa och Emilios restauranger och lever ett härligt liv i solen.

Annons

Barnens relation till Emilio

Barnen verkar trivas bra med sin bonuspappa och Anton delade glatt med sig av lyckohälsningar när hans mamma skulle gifta sig.

Idag ska min underbara mamma gifta sig o hon kunde inte ha hittat en bättre man. Den glöden o passionen jag ser mellan er hittar man bara i filmer. Emilio jag är så sjukt tacksam för den kärlek du ger både mig och Lina men inget gör mig lyckligare än att se era leenden när era blickar möts o veta att nu har min mamma verkligen hittat rätt”, skrev Anton i ett inlägg på Instagram dagen då Åsa och Emilio sa ja till varandra.

Så ser Åsas två barn ut idag

Åsa Ingrosso är duktig på att ta så kallade ”Instagram-vänliga” bilder till sitt flöde på Instagram och har idag över 86 000 följare. Även Lina har en stor följarskara och varvar bilder på sig själv, inredning och mat. Lina har nu hunnit fylla 22 år och så här ser hon ut idag!

Anton verkar inte riktigt ha samma intresse för Instagram men uppdaterar relativt flitigt han också.

FOTO: Håkan Bengtsson/TT/Instagram

Annons