LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrossos tunga avsked från sonen Anton – berättar om sorgen

01 jan, 2022 
ÅSA INGROSSO, ANTON BJÖRLING
Åsa Ingrosso har barnen Lina och Anton från sitt tidigare äktenskap. Under julen har barnen varit på plats i Palma och hälsat på henne och Emilio Ingrosso, men nu tvingas Åsa ta farväl av sina kära barn.
”Det skär i hjärtat”, skriver hon på Instagram.
Annons
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Åsa Ingrosso, 47, och hennes kära make Emilio Ingrosso, 56, tillbringar största delen av sin tid i Palma, på Mallorca. Det varma klimatet och det faktum att de driver två restauranger på ön verkar vara de främsta anledningarna till valet av boendeort. Barnen bor däremot kvar hemma i Sverige.

Åsa har barnen Lina Björling, 23, och Anton Björling, 25, från ett tidigare äktenskap och Emilio har ju barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 24, från sitt äktenskap med Pernilla Wahlgren, 54.

Lyckligtvis kommer barnen ofta ner till den spanska paradisön för att hälsa på sina föräldrar och nu senast var det Lina och Anton som var på plats. Nu har dessvärre båda åkt hem till Sverige igen och Åsa är förkrossad.

Anton Björlings nya lägenhet i Stockholm

Under hösten har Åsa och Emilio däremot befunnit sig i Stockholm en hel del. Inte minst för att de har restaurangen La Perla Södermalm, en eftertraktad restaurang som erbjuder samma mat som deras La perla-restauranger på Mallorca.

Annons

Men i höstas slog de även upp portarna till deras nya restaurang Scarpetta by Ingrosso, som ligger i centrala Stockholm. Det krävdes en hel del jobb med restaurangen och Åsa jobbade dag och natt för att få inredningen att bli alldeles perfekt.

Under vistelsen i Sverige passade paret även på att umgås mycket med sina efterlängtade barn och Åsa var bland annat en stor hjälp för Anton när han flyttade till en ny lägenhet.

”Här kommer en liten glimt ifrån matdelen i köket. Nu har jag tjatat sönder om fler bilder och även film på köksdelen så vi får väl se när Anton skickar. Här slipades all gammal färg bort i fönster och på lister och allt målades om. Väggar och tak är nymålade och jag satte en marmortapet på en vägg för att göra rummet lite mer spännande. En lufttrumma stökade till det med gardinstången så det blev en liten speciallösning där.”, skrev Åsa då.

Annons

Åsa Ingrossos tuffa kamp – splittras från barnen

Under förra veckan var både Anton och hans lillasyster Lina på plats hemma hos sin mamma Åsa. Men nu har båda åkt hem igen och Åsa beskriver nu sin tunga sorg i ett inlägg på Instagram.

”Ok jag ler och ser glad ut fast det skär i hjärtat här. Vips så åkte även Anton igår. Jag kommer aldrig vänja mig vid det här. Älskade unge!”, skriver hon.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Instagram

Annons