Margaux Dietz återförening med ex-pojkvännen Jacob Liebermann

MARGAUX DIETZ, JACOB LIEBERMANN

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har sonen Arnold ihop, men när han var drygt ett år gammal separerade det forna paret. Nu syns de tillsammans återigen – på en resa till Sydafrika!
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut
Slå på ljud

Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermann, 36, har sonen Arnold, 4, ihop. Det forna paret hade varit tillsammans i sju år innan de fick sonen men när Arnold var drygt ett år gammal berättade Margaux att de går skilda vägar.

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall”, skrev hon då på sin blogg.

Sedan dess har mycket hänt och bland annat har Margaux och Jacob tagit det gemensamma beslutet att inte visa upp Arnold i sociala medier.

På kärleksfronten har också mycket hänt. Efter uppbrottet från Jacob i slutet av 2019 fann Margaux kärleken i Emil Ingemarsson, 28. Men även den relationen höll inte och Margaux gick vidare i livet.

Margaux och Seán har brutit förlovningen

Men det dröjde inte länge förrän Margaux fann kärleken på nytt! Det var ingen mindre än PR-profilen Seán Canning, 31, som fångat hennes hjärta och i början av 2021 gick han ner på knä och friade till Margaux.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux under de romantiska förlovningsbilderna.

Men nyligen kom ett oväntat besked – Margaux och Seán har gjort slut och sedan dess har det inte varit lätt för Margaux.

”Ni är många som frågar hur jag mår och jag känner ändå att jag vill dela med er. Ett break- up är fan inte enkelt. Det går upp och ner hela tiden, men jag vet att det här var 100% rätt beslut så det gör allt lite lättare. Sen har jag en superbra lista på Spotify som hjälper mig!”, har hon förklarat på sin blogg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Margaux Dietz återförening med Jacob Liebermann

För dem som följer Margaux så är det ingen nyhet att hon har kopplingar till Sydafrika. Förra sommaren brann familjens hus ner, där Margaux mamma Eveline Dietz bodde med sin man. När huset brann ner var det lyckligtvis ingen som kom till skada.

Kort dessförinnan hade Margaux berättat att hon skulle bygga ett eget hus – i anslutning till sin mammas och hennes makes trähus utanför Pretoria.

”Det har varit en ångest att inte veta hur vi skulle bygga upp huset igen efter elden. Mamma och hennes man hade ju ingen försäkring på trädhuset så när det brann ner så poff försvann det och gick upp i rök. Tur i oturen var att mitt hus inte hann börja byggas för annars hade det också brunnit ner”, skrev Margaux då på sin blogg.

Men nu verkar allt vara på sin plats och Margaux är nere i Sydafrika med hela familjen! Uppmärksamma följare har även börjat misstänka att exet Jacob Liebermann är med på resan, då det tagits bilder där en uppblåsbar krokodil synts till i bakgrunden på både Margaux och Jacobs sociala medier. Nu får följarna sina spekulationer bekräftade, för nu visar Margaux upp återföreningen!

”Två separerade föräldrar som gör sitt bästa för deras underbara son”, skriver Margaux och visar upp att Jacob är på plats i Sydafrika!

LÄS OCKSÅ: Hovet bekräftar: Madeleine stannar i Sverige

LÄS OCKSÅ: Dan Ekborg och Emma Ekborg skiljer sig – efter fem år som gifta

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN