LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrosso visar upp sonen Anton Björlings nya lägenhet – se bilderna

18 dec, 2021 
Åsa Ingrosso har ett stort intresse för inredning – så nu när sonen Anton Björling skaffat en ny lägenhet vill hon såklart gärna hjälpa till.
Nu visar hon upp resultatet efter renoveringen och stylingen av den 64 kvm stora lägenheten på Kungsholmen i Stockholm.
Se bilderna här!
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Åsa och Emilio Ingrosso är ett av Sveriges hetaste kändispar. Paret bor i både Sverige och Spanien och de driver flertal stora restauranger tillsammans.

Emilio har tidigare varit gift med artisten Pernilla Wahlgren som han har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med. Åsa har tidigare berättat att hon har en god relation till bonusbarnen – som hon ofta postar bilder tillsammans med på Instagram.

Hon har även två egna barn från en tidigare relation – dottern Lina Björling och sonen Anton Björling.

Anton Björlings jobb på restaurangen

Lina har synts till flitigt på sociala medier och verkar umgås med både Bianca och Benjamin på tu man hand. Anton syns med då och då och ibland dyker han upp i mamma Åsas blogg. Bland annat har hon hyllat sin son på bloggen för hur duktig han är på jobbet.

”Anton är inte bara en grym servitör med en mästerlig koll på allt som händer i restaurangen. Han ÄR även ett socialt geni. Jag är alldeles förundrad över hur jäkla bra han tar folk. Vi får dagligen, alltså FLERA ggr om dagen, mail, recensioner och meddelanden om just Anton och vilken jäkla klippa han är ifrån våra gäster och vänner. Han är så sanslöst omtyckt av alla”, har Åsa skrivit på sin blogg.

Annons

Mamma Åsa visar stolt upp nya lägenheten i Stockholm

Nu verkar Anton ha skaffat sig en ny lägenhet – vilket Åsa visar upp. På Instagram skriver hon:

”Här kommer en liten glimt ifrån matdelen i köket. Nu har jag tjatat sönder om fler bilder och även film på köksdelen så vi får väl se när Anton skickar. Här slipades all gammal färg bort i fönster och på lister och allt målades om. Väggar och tak är nymålade och jag satte en marmortapet på en vägg för att göra rummet lite mer spännande. En lufttrumma stökade till det med gardinstången så det blev en liten speciallösning där.”

Hon fortsätter:

”Det saknas lite tavlor och en stor spegel på marmorväggen, men annars är det klart här. Många frågor om storleken på lägenheten. Den är 64kvm om jag minns rätt.”

Se bilder från lägenheten här – före och efter:

Foto: INSTAGRAM/ÅSA INGROSSO
Foto: INSTAGRAM/ÅSA INGROSSO
Annons
Foto: INSTAGRAM/ÅSA INGROSSO
Annons
Foto: INSTAGRAM/ÅSA INGROSSO
Foto: INSTAGRAM/ÅSA INGROSSO
Annons
Annons