Sanna Nielsens okända relation till Tareq Taylor avslöjad

TAREQ TAYLOR

Tareq Taylor gjorde succé i SVT-studion när han tände ljuset på julafton och var hela svenska folkets jul-sällskap. En som reagerade starkt på hans prestation är Sanna Nielsen.
503 Service Unavailable

Tareq Taylor, 52, tog svenska folket med storm när han syntes i tv-rutan klockan 15:00 på julafton. Det berörande talet om hans mamma och om alla ensamma där ute blev otroligt uppskattat och i år var det rekordmånga som såg Tareq som julvärd.

När den kände tv-kocken och tv-profilen fick frågan om det prestigefulla uppdraget att vara julvärd var det rena rama chocken.

– Jag höll på att köra av vägen. Sen bröt jag samman. Jag tycker det här är ett så stort hedersuppdrag. Tårarna kom. Det var som att trycka på en knapp. Jag tror jag lade på luren till och med för att få ringa upp igen. Det känns otroligt stort, verkligen, sa Tareq under pressträffen i höstas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tareq Taylor hyllade sin mamma i talet på julafton

Julafton-sändningen blev en känslosam stund för Tareq och han tillägnade ljuset till sin dotter Ellen Taylor, 18, och sin mamma, som jobbade som taxichaufför, tidningsutdelare och dagmamma för att försörja familjen. Vid sidan av allt detta pluggade hon samtidigt till att bli lärare.

– Min mamma har varit en riktig lejoninna som gjort allt för sina barn. Tänk om du, mamma, hade fått veta att en vacker dag så skulle en av dina pojkar få tända det där ljuset, sa han i sändningen.

Sedan dess har Tareq fått enormt fin respons och en som till och med började gråta under sändningen var Benjamin Ingrosso, 24.

Starka reaktioner mot TV4-inslaget: ”Helt bedrövligt”

Sanna Nielsens starka ord till Tareq Taylor efter jultalet

I podden Wahlgren & Wistam förklarade Pernilla Wahlgren, 54, att hon inte själv såg Tareq i rutan, men Benjamin och Linus Wahlgren, 44, var definitivt berörda.

– Framförallt hans tal innan han tände ljuset, där han pratar om sin egen barndom och allting. De grät alltså, med riktiga tårar. Det blev så fint. Tareq har uppenbarligen gjort ett jättejättefint jobb, förklarade Pernilla i podden.

– Det är många som säger att han är den bästa julvärden någonsin, som berörde på djupet, sa poddkollegan Sofia Wistam, 55.

Och att Tareqs prestationer berörde på djupet verkar Sofia Wistam inte vara ensam om att tycka. SVT-profilen och Allsångs-ledaren Sanna Nielsen, 36, verkar också ha blivit berörd på djupet. Nu väljer hon nämligen att skriva några väl valda ord till Tareq.

”Så oerhört fint. Gick rakt in i hjärtat!”, skriver hon på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis nya bild med Evelina får följarna att häpna

LÄS OCKSÅ: Robin sorg efter splittringen från Sigrid – berättar om avskedet

FOTO: Janne Danielsson JAD, Ellinor Tyllström

SENASTE NYTT!