TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Familjen annorlunda-Sami Nikulas familjelycka med kärleken Natalie Bonnevier

28 dec, 2021 
Sami Nikula i kamouflagemönstrad t-shirt.
Som ensamstående pappa har Sami Nikula, känd från Familjen annorlunda, haft det tufft.
I somras kunde han dock berätta om nya kärleken, flickvännen Natalie Bonnevier.
Nya bilden på paret avslöjar lyckan – se bilden här!
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Sami Nikula, 49, känd från tv-programmet Familjen annorlunda 2017, blev en av Sveriges favoritpappor i samband med sin medverkan.

Sami delar ofta med sig öppenhjärtligt av svårigheter i vardagen som uppstår när man försöker balansera jobb och privatliv som ensamstående pappa. Och det är många föräldrar som uppskattar hans ärliga inlägg.

Så lever Sami Nikula idag – efter Familjen annorlunda

Idag bor Sami i Hallstahammar, utanför Västerås. Nästan alla barnen bor hemma hos honom. Enda undantaget är den yngsta sonen Frasse, som bor med mamma Matilda på Gotland.

– Som ensamstående till sex barn på heltid och heltidsarbete så är tufft att rodda i allt. Jag har det övergripande ansvaret för barnen och allt vad det innebär. Samtidigt ska jag arbeta heltid och även räcka till där. Livspusslet är som att driva ett företag, berättade han då för Hänt.

Annons

I somras avslöjades dock Samis nya lycka efter den tuffa tiden. Han träffade kärleken på nytt i den 15 år yngre flickvännen Natalie Bonnevier, 33.

Sami Nikula berättar om familjelyckan med Nataiie – nya bilden avslöjar

Och kärlekslivet med Nataliie tycks verkligen spira. Paret brukar dock inte lägga upp så mycket bilder tillsammans, även om Sami är väldigt generösa med detaljer från familjelivet.

Men nu, under julhelgen, lade Sami upp en bild på Instagram tillsammans med kärleken och särbon Nataliie Bonnevier. I samband med bilden skriver Sami även ut en kärleksförklaring till flickvännen:

The beauty and the beast. Fördelen med särbolivet när man bor 50 meter från varandra är att man kan ses ofta. Ett litet julbesök hos @natliiebonnevier och hennes familj som resulterade i en bild på oss två. Tillhör inte vanligheterna direkt . Finns mycket jag skulle kunna säga om henne. Något som började med en solid vänskap och fortsatte med det finaste man kan uppleva mellan två personer, kärleken. Fortsättning följer”, skriver Sami intill bilden.

Du är den finaste. Jag är så glad att det är du och jag”, svarar Natalie i kommentarsfältet under bilden.

Vad det där ”Fortsättning följer” syftar på återstår att se. Men en sak är säker, Sami och Nataliie såg ut att ha fått njuta av en alldeles magisk jul tillsammans med familjen!

FOTO: Instagram, TV4

Annons