Familjen annorlunda-Sami Nikulas hyllning till barnen efter tuffa tiden

Sami Nikula

Sami Nikula gjorde sig känd när han medverkade med sin familj och ex-fru i tv-programmet Familjen Annorlunda:
Men idag är det forna paret inte tillsammans och sedan uppbrottet från ex-frun har Sami haft det svårt att balansera arbetslivet med familjelivet.
Nu skickar han en känslosam hyllning till barnen:
”Gjorde allt för dem”, skriver han.
503 Service Unavailable

Sami Nikula blev ett känt ansikte för det svenska folket genom sin medverkan i tv-serien Familjen annorlunda. Han är pappa till nio barn varas sju av dem har han tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula.

När de före detta makarna valde att gå skilda vägar flyttade Matilda till Gotland med yngste sonen Frasse medan de andra barnen bor kvar med pappan Sami i Hallstahammar.

Att ha ansvar över så pass många barn kan ibland bli överväldigande. Nu skriver Sami en känslosam hyllning till sina barn.

Sofia visar upp nya bebislyckan

Samis nya kärlek Nataliie Bonnevier

Efter uppbrottet från sin ex-fru Matilda har Sami funnit kärleken på nytt. Till Hänt har han tidigare berättat att han hittat en ny kärlek, nämligen Nataliie Bonnevier.

Sami och Nataliie träffades redan för tre år sedan och blev väldigt goda vänner. De har nämligen döttrar som går i samma klass, dessutom bor de också väldigt nära varandra.

– Vi har ju alltså varit vänner i över tre år. Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, berättade han för Hänt och fortsatte:

– Det var ju inte någon tillstymmelse att det skulle vara något annat än vänskap. Jag var ju inne i den fasen med skilsmässan, sa han då.

Men med tiden började Sami och Nataliie få upp ögonen för varandra och för ett tag sedan gick de ut officiellt med att de är ett par.

Samis känslosamma hyllning till barnen: ”Gjorde allt för dem”

Sami som har det övergripande ansvaret för barnen kan ibland ha svårt att få ihop familjelivet och arbetslivet. Till Hänt har han tidigare berättat om kampen att balansera barnen med arbetet:

– Som ensamstående till sex barn på heltid och heltidsarbete så är tufft att rodda i allt. Jag har det övergripande ansvaret för barnen och allt vad det innebär. Samtidigt ska jag arbeta heltid och även räcka till där. Livspusslet är som att driva ett företag, berättade han då för Hänt.

Nu har han delat med sig av en känslosam hyllning till sina barn där han öppnar upp sig om misstagen han gjort men att han vardagligen kämpar för att vara en bra förebild åt sina barn.

”Ge barnen trygghet, ge barnen kärlek...grunden till allt. Har inte alltid varit den bästa pappan för mina barn. Gjort mina misstag och fel men har lärt mig en läxa som sent ska glömmas. Det går att göra om, göra rätt. Jag vill att mina barn ska minnas mig som en pappa som alltid fanns för dem, gjorde allt för dem. Jag vill vara en bra förebild för dem, en trygghet och en som klarar av att guida dem här livet.”

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Simon Lindström om okända romansen med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström åker ut på julturné med Marcos Ubeda – egna orden

FOTO: Sami Nikula/Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!