Åsa Ingrossos hårda ord om Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens relation

Under årens lopp har Åsa Ingrosso skaffat sig en djup inblick i Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen. I Wahlgrens värld berättar hon nu om sin syn på saken.
– Ni är varandras gift, säger Åsa i tv-serien.

Åsa Ingrosso, 46, och Emilio Ingrosso, 56, har varit ett par i flera år och sedan sex år tillbaka kan de titulera sig som äkta makar.

Bröllopet gick av stapeln i Palma, som ligger på Mallorca, där Åsa och Emilio även bor till vardags. Bröllopet var till en början tänkt som en överraskning då Emilio firade sin 50-årsdag på exakt samma dag. Däremot blev det lite för svårt att lura Åsas vänner till att komma och fira Emilios födelsedag, så de fick helt enkelt säga att det var bröllop som stod på agendan.

Sedan dess har paret haft stora framgångar med sina restauranger. På Mallorca har de två restauranger som heter La perla och nu har de även öppnat en La perla i Stockholm.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bianca om nära relationen till pappa Emilio

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld är Åsa och Emilio på plats hemma i Stockholm. De skulle nämligen öppna och starta upp ytterligare en restaurang – Scarpetta by Ingrosso, som ligger i centrala Stockholm.

Någon som var glad över att Åsa och Emilio var på svensk mark igen var såklart ingen mindre än Bianca Ingrosso, 26.

– Asså det är ju världens mysigaste att ha pappa och Åsa här. Åsa är ju typ som min fairy godmother. Och pappa är ju också en person som värnar väldigt hårt om mitt hjärta, säger Bianca i Wahlgrens värld.

Bianca älskar även att La perla har öppnat i Stockholm och det har minst sagt blivit några besök till den populära restaurangen. Under en lunch med Emilio och Åsa kommer de in på förhållandet med Phillipe Cohen, 27. När avsnittet spelades in var det nämligen slut mellan Bianca och Phillipe och Bianca tog mer än gärna emot råd från sin bonusmamma.

TÅRARNA Peg bryter ihop inför alla – orden om svåra livskrisen

Åsa Ingrossos ord om Biancas och Phillipes relation

Med tanke på att Åsa funnits med i familjen länge så har hon fått en bra inblick i Biancas liv och även i relationen med Phillipe. Allt Bianca vill är egentligen att vara tillsammans med Phillipe för all framtid och att de inte ska ha några bråk. Detta är något som Åsa givetvis vet om och därför väljer hon nu att säga några väl valda ord om deras förhållande.

– Det känns ju litegrann, no offense, som att ni är varandras gift. Och gift är ju inte alltid bra, säger Åsa i programmet.

Åsa har även fått uppfattningen att Bianca verkligen krigar för sitt förhållande och det är något som hon även väljer att poängtera.

– Jag tror aldrig jag har träffat någon som slåss som du gör för er relation, säger hon.

ÅSA INGROSSO, EMILIO INGROSSO, BIANCA INGROSSO

Under lunchen pratade Bianca om Phillipe.

FOTO: DISCOVERY+

LÄS OCKSÅ: OVÄNTAT Idol-Pärs avslöjande om Idol-juryn – efter kritiken

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Familjen Annorlunda-Matilda första ord om Samis nya tjej

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!