LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför skaffade Åsa och Emilio Ingrosso inga gemensamma barn

05 feb, 2021 
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso
Foto: TT
Åsa och Emilio Ingrosso har en stor familj tillsammans.
Men några gemensamma barn skaffade de aldrig – nu berättar hon anledningen.
– Emilio pratade mycket om det i början, säger hon till Expressen.
Annons
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

Efter att dansaren och krögaren Emilio Ingrosso, 55, skilde sig från Pernilla Wahlgren, 52, fann han kärleken i Åsa Ingrosso, 44. Det var 2013 som Åsa var på jakt efter ett semesterhus på Mallorca som hennes och Emilios vägar korsades. Istället för att bara hitta ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv. År 2015 gifte sig makarna och kärleken är än idag stark.

Åsa Ingrosso om föräldrarnas beslut att driva fosterhem

Både Åsa och Emilio har barn sedan sina tidigare relationer. Emilio är pappa till barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 23. Och Åsa har barnen Lina Björling, 21, och Anton Björling, 24. Åsa har tidigare uttryckt sin stora glädje över att fått in bonusbarnen i sitt liv.

Att barnen betyder allt för Åsa står inga tvivel om. Under Åsas egen uppväxt drev hennes föräldrar ett familjehem med fosterbarn. I en ny intervju med Expressen berättar nu Åsa hur detta påverkat henne i livet.

Annons

– På gott och ont Jag har lärt mig så otroligt mycket om andra människor, och vi har varit en familj som verkligen har öppnat famnen för alla. Det tycker jag är väldigt fint. Men det har också varit jättesvårt att dela sina föräldrar med massa andra barn hela tiden. Det är signifikativt för fosterföräldrar att man vill ge allt till barnen som kommer. Tyvärr blir det att man som fosterförälder ofta glömmer bort sina egna barn ”för ni har det ju så bra”, säger Åsa och fortsätter:

– Det är en väldigt svår balansgång, och verkligen ingen skuld till mina föräldrar på något sätt. De visste inte hur det skulle drabba oss, och ville bara hjälpa.

Därför skaffade Åsa och Emilio inte gemensamma barn

När Åsa och Emilio Ingrosso träffades flätades deras tidigare familjen ihop till en, men några gemensamma barn skaffade de aldrig. Nu berättar Åsa anledningen till beslutet.

– Jag kände mig för gammal. Emilio pratade mycket om det i början, och tyckte att det skulle vara så fint. Men vi har fem ihop. Och vi jobbade hela tiden, och jag kände att jag har två barn som jag har varit väldigt fokuserad på att vara en bra mamma för, men nu vill jag göra mitt. Jobba och ha mitt företag. Jag kände mig så klar med hela barngrejen.

Annons