TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Frisks flirt med Benjamin Ingrossos bonussyster Lina Björling

18 jan, 2021 
Viktor Frisk
Lina Björling är bonussyster till Benjamin Ingrosso.
Efter att publicerat en ny bild på sig själv delar nu Viktor Frisk med sig av en flirtig kommentar helt offentligt.
Annons
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina HaagBrand logo
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag

När Åsa Ingrosso, 44, letade efter ett semesterhus på Mallorca, år 2013, fann hon plötsligt kärleken. Hon fick tips om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde hjälpa henne med boendejakten och istället för att endast hitta ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv. Sedan 2015 är Åsa och Emilio gifta och tillsammans har de bildat en stor familj.

Emilio har tillsammans med Pernilla Wahlgren, 52, barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 23. Även Åsa har barn sedan en tidigare relation – Lina Björling, 22, och sonen Anton Björling, 24. Detta innebär att de alla nu blivit bonussyskon, något som de verkar trivs väldigt bra med.

Lina Björlings hyllning till Bianca Ingrosso

På senaste har Bianca tillbringat en hel del tid med Lina, som idag bor i Sverige. Tidigare var hon bosatt i Palma, på Mallorca men nu när Bianca och Lina befinner sig i samma stad ser de ut att verkligen fattat intresse för att umgås.

Annons

Trots att duon inte är släkt genetiskt så är det många som anser att Lina och Bianca är väldigt lika varandra till utseendet. Det här har även visat sig vara en upptäckt som Bianca själv har gjort. Tidigare har Bianca nämligen kommenterat sin och bonussysterns likhet.

”Jag och min plastsyrra är faktiskt obehagligt lika”, skrev då Bianca i en Instagram story.

I början på det nya året passade Lina även på att hylla sin bonussyster med et känslosamt inlägg på Instagram.

”Jag är så jävla helvetes glad över att ha fått dig som en syster! Jag har fått se dig växa upp och bli till en sån otrolig håll-käften power boss lady! Jag är så så så stolt över vem du är! Och även när du kanske inte riktigt tror på det själv så är du så viktig Bianca!”, skrev då Lina till en bild på Bianca.

Viktor Friska offentliga drag – flörtiga kommentaren

Lina har idag en stor skara följare på Instagram och delar flitigt med sig av uppdateringar. På en ny bild syns hon ligga avklädd i en säng. I kommentarsfältet regnar det in komplimanger. Bland annat har Biancas assistent Lovisa Worge skrivit att hon tycker att Lina är fin. Men det är inte det enda kända namnet som syns till under bilden.

Artisten Viktor Frisk, 25, har nämligen också uttryckt sina känslor över Linas nya bild.

”Så snygg!!”, skriver Viktor till två emojis med hjärtformade ögon.

Annons