LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Medes okända relation till tv-kocken avslöjad: “Vi har barn”

03 maj, 2022 
Lovisa Ström
Petra Mede
Petra Mede och Niklas Ekstedt är båda välkända profiler,
men sanningen är att de har en privat relation som inte många vet om. Nu berättar Petra hur det ligger till!
Annons
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågningBrand logo
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågning

Benjamin Ingrosso har många strängar på sin lyra. Skriver han inte låtar så står han på scen, och står han inte på scen syns han i tv-rutan med det egna matlagningsprogrammet Benjamin's. Där bjuder han in andra kända profiler för att laga mat, umgås och njuta av musik - och vilken succé det har blivit!

Programmet gjorde nämligen så pass stor succé att de nu är tillbaka med ännu en säsong, och i säsongsavslutningen av säsong 2 möter vi Petra Mede, Nikas Ekstedt, Moviestar-legendaren Harpo och Sara Zakharias.

Niklas Ekstedts känga mot Benjamin Ingrosso

Niklas Ekstedt är en känd krögare och kock som även har haft det egna matlagningsprogrammet Mat i SVT. Och om det är någons om är exalterad över att få spendera kvällen med Niklas så är det just Benjamin.

– Nikas är lite utav en förebild för mig. Utöver att han har en Michelin-krog där han lagar mat över öppen eld har han också haft matlagningsprogram, säger han i programmet och fortsätter:

Annons

– Det är alltid nervöst med kockar som gäster, men jag hoppas att jag ska kunna imponera iallafall lite på honom.

Men Benjamin jobbar lite i uppförsbacke redan från början. Något som Niklas erkänner innan han kommer dit.

– Jag är alltid skeptisk till kändisar som lagar mat eller försöker kapitalisera sig på vårt yrke, säger han och skrattar.

Petra Medes okända relation till tv-kocken avslöjad

Men hur ser Niklas relation ut till de andra gästerna? Jo, det visar sig faktiskt att han och Petra har en okänd koppling till varandra. Det är nämligen så att deras barn går i parallellklass.

– Niklas Ekstedt är pappa till en parallellklasskamrat till min dotter. Så nu är det jag och Niklas på kvällen utan barn för första gången, så det ser jag fram emot, avslöjar Petra innan hon går in till de andra gästerna.

Väl där berättar hon även för de andra om deras relation.

– Niklas står ju här och vi har barn i parallellklass. Varje morgon träffas vi och han är alltid försenad, precis som jag. Och jag har försökt le såhär men han ser alltid så rädd ut och försöker gå undan, säger hon varpå Niklas skämtar:

– Nej, jag har aldrig träffat dig.

FOTO: TV4

Annons