LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin om tiden efter skilsmässan från Niklas Strömstedt

10 jan, 2022 
Lovisa Ström
Agneta Sjödin & Niklas Strömstedt
Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt var gifta i tre år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar.
Nu berättar programledaren om den tuffa tiden efter skilsmässan från sångaren.
– En tuff period, säger hon.
Annons
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”Brand logo
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

Under mitten av 1990-talet var Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt ett av nöjessveriges absolut hetaste par. De träffades kort efter Niklas separation från Efva Attling och förlovade sig strax därefter.

Tillsammans fick de dottern Maja Strömstedt och lyckan var total. Men år 2001 kom beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

I Framgångspodden berättar Agneta nu om den tuffa tiden efter uppbrottet från artisten.

Programledarens ärliga ord om kärlekslivet: ”Jag orkar inte”

I podcasten kommer Agneta in på sitt kärleksliv och det råder ingen tvekan om att hon ser fram emot den dagen hon träffar personen som tar henne med storm. Men trots det känner hon ingen brådska. Tvärtom kan hon snarare känna sig för trött för att ens kasta sig ut i dejtingsvängen.

– Jag har ju absolut inte mött någon än och jag vet inte när det kommer hända. Det är ju inte heller så att jag är aktiv och drivande i den här frågan. Jag tänkte på det att jag är ju alldeles för trött för att engagera mig. Förr när man var yngre kunde det ju räcka med att man var ute och fick ögonkontakt med någon och så var det klart på något vis, men nu är jag såhär att jag orkar inte. Ska jag liksom lära känna någon och så ska det ta lite tid och så kanske man upptäcker efter några månader att "nej, vi funkar inte alls som personer"? , säger hon och avslutar:

Annons

– Men jag tror att den dagen jag träffar den personen så tror jag att jag kommer känna det bara genom att den här personen lägger armen på mig.

Agneta Sjödin om tuffa tiden efter separationen från Niklas Strömstedt

Agneta och Niklas var tillsammans i flera år, men till slut nådde deras kärlekshistoria sitt slut. I Framgångspodden berättar hon om det svåra beslutet.

– När jag separerade från min dotters pappa, det var ju också en tuff period, säger hon och fortsätter:

– Men när jag blickar tillbaka på de perioderna där man tagit ett beslut som på något sätt ställer en utanför det tidigare naturliga sammanhanget...Även om man inte mår bra i ett sammanhang så är det ändå en trygghet i det här sammanhanget så det är därför det ibland är så svårt att ta de här besluten.

Annons