Pernilla Wahlgrens krav på Tilde de Paula Eby inför Efter fem

Tilde de Paula i röd topp. Pernilla Wahlgren i prickig skjorta.

Tilde de Paula och Pernilla Wahlgren sågs nyligen i tv-rutan tillsammans när Pernilla gästade Efter fem.
I ett avsnitt av podden Wahlgren & Wistam avslöjar Pernilla nu ett krav som hon hade inför sin medverkan i programmet.
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”
Slå på ljud

Tilde de Paula Eby, 49, och Pernilla Wahlgren, 54, är båda välkända profiler som ofta syns i tv-rutan.

Tilde programleder nyhetsprogrammet Efter fem, som sänds på vardagar klockan 17.00 i TV4, medan Pernilla syns i det egna realityprogrammet Wahlgrens värld på stremingtjänsten discovery+.

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin gästade Efter fem

Men ganska nyligen fick profilerna ett tillfälle att synas i tv-rutan tillsammans! Pernilla Wahlgren och hennes mamma Christina Schollin, 84, gästade nämligen Tilde i programmet Efter fem förra veckan.

I programmet, som sändes live den 3 januari, sammanfattas det gångna nyhetsåret 2021. Christina fick även tillfälle att berätta om sin kommande återgång till teaterscenen och Dramaten.

– Det är ju jättehäftigt för oss barn och barnbarn att få se dig på Dramatens scen. För vi var ju inte med när det begav sig, sade Pernilla då i sändningen.

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin gästade Efter fem den 3 januari 2022. Avsnittet programleds av Axel Pileby och Tilde de Paula.

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin gästade Efter fem den 3 januari 2022. Avsnittet programleds av Axel Pileby och Tilde de Paula.

FOTO: TV4

Nu avslöjar Pernilla kravet bakom sin medverkan i programmet

Men nu avslöjar Pernilla sanningen bakom hennes medverkan i programmet. Det hängde nämligen på att Tilde och Efter fem-produktionen kunde fixa så att Pernilla kunde testa sig innan det var dags.

– Då sa jag att ”vet du vad, jag ska dit och träffa min mamma och folk, så då får ni buda ett test”, berättar Pernilla i den egna podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med sin vän Sofia Wistam, 55.

När hon säger ”buda ett test” så menar hon alltså ett test för att kunna utesluta en pågående covid-infektion. Hon fortsätter sin utläggning i poddavsnittet med att berätta att hon fick ett negativt provsvar både innan och efter inspelningen.

Ansvarsfullt agerande av fröken Wahlgren med andra ord!

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso har fått covid

Men trots sitt ansvarsfulla agerande har Pernilla nu drabbats av covid. Och hon är inte den enda i familjen Wahlgren Ingrosso. Dottern Bianca Ingrosso, 27, och sonen Benjamin Ingrosso, 24, har också drabbats.

– Plötsligt så dök det bara upp, jag har ingen aning, man vet ju inte, säger Pernilla i poddavsnittet där hon spekulerar i vem som kan ha smittat henne.

Alla i familjen mår bra och är symptomfria berättar Pernilla. Enda anledningen till att smittan upptäcktes var familjens stundande Spanienresa.

– Jag skulle inte ha någon aning om att jag var smittad om det inte var så att vi skulle åka iväg. Jag hade planer på att åka till Marbella och titta till Casa Rosa, så jag tog ett PCR-test, som visade sig vara positivt, säger Pernilla.

Vi är glada att alla i familjen mår bra och hoppas att de snart är friska!

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Efter fem ikväll – efter nya sändningstiden

LÄS OCKSÅ: Henrik Alsterdal avslöjar snuskdramat med Tilde de Paula Eby

FOTO: Henrik Montgomery/TT, discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN