LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Niklas Strömstedts relation med Agneta Sjödin idag

17 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Så är Agneta Sjödins relation med Niklas Strömstedt
Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt var 1990-talets absolut hetaste kändispar.
Men hur är egentligen deras relation idag?
Hänt reder ut!
Annons
Jenny Strömstedt och Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Multibegåvningen Niklas Strömstedt, 62, har ett långt kärleksliv bakom sig där han varit i lag med flera av Sveriges prominenta kändiskvinnor. Inte minst Efva Attling som han var gift med i tio mellan 1985 och 1995. Tillsammans fick de sönerna Simon Strömstedt, 28, och Adam Strömstedt, 31.

Niklas har även haft ett seriösare förhållande med tv-profilen Kattis Ahlström som han förlovade sig med i hemlighet innan förhållandet tog slut. De båda träffades på en sommarfest som det gemensamma produktionsbolaget Mastiff Media höll på Stallmästargården i Stockholm. De båda tog några drinkar i baren innan Niklas satte sig vid flygen för att spela några låtar och på den vägen var det. Men några detaljer om parets liv tillsammans delade de aldrig med sig av.

– Jag behöver inte säga någonting. Det är mitt privatliv och mina känslor, har Kattis tidigare sagt i intervjuer.

Var Nöjessveriges hetaste par

Niklas lista slutar dock inte där. Under mitten av 1990-talet var programledaren Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt ett av Nöjessveriges absolut hetaste par. De båda träffades kort efter Niklas separation från Efva Attling och kort därefter var de förlovade.

Annons

1998 kom dottern Maja som ofta syns på mamma Agnetas sociala medier. Men medan Maja i långa perioder bott tillsammans med mamma Agneta har hon valt att gå i pappa Niklas fotspår – och bli musiker.

I en intervju med Aftonbladet har Maja dock understrukit att hon inte har någon som helst avsikt att använda sina föräldrars stjärnglans för att klättra på karriärsstegen.

– Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte  pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, sa hon då.

Niklas Strömstedts vassa pik till Agneta Sjödin

2001 tog dock förhållandet mellan Agneta och Niklas slut och paret gick skilda vägar.

Men att kärleken runnit ut i sanden betyder inte att de före detta kärleksparet har några agg gentemot varandra. Förutom att de båda följer varandra på sociala medier har de även flera gånger visat upp att de kan skämta med varandra i offentligheten. Bland annat blev det skriverier då Niklas under förra årets säsong av TV4-programmet Så mycket bättre valde att hylla sin nuvarande fru Jenny Strömstedt – samtidigt som han kastade en tydlig känga mot exet Agneta Sjödin.

Det var i en tolkning av Danny Saucedos låt Jennie let me love you som Niklas Strömstedt sjöng:

– Jenny vill du ha mig, jag har prövat rätt många nu som jag har sett i rutan, man de kan jag vara utan.

Med en dotter tillsammans och ett långt kärleksförhållande bakom sig verkar alltså Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin ha gått vidare till en härlig vänskapsrelation, där man inte är rädd för att driva med varandra i offentligheten.

Annons