ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa och Emilio Ingrosso visar upp lägenheten i Sverige – se bilderna

18 sep, 2022 
Emilio och Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso är minst sagt en fena på att inreda.
Nu berättar hon för Hänt om den totala makeovern hon gjort på hennes och makens lägenhet i Stockholm.
”Emilio blir lite trött på mig så nu har jag målningsförbud”.
Annons
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Emilio, 57, och Åsa Ingrosso, 47, har varit gifta i över sju år. De verkar upp över öronen förälskade i varandra och visar gärna upp sin kärlek till varandra på sociala medier.

”Jag är världens lyckligaste att få vara vid din sida. Du är absolut den finaste människan på jorden! Omtänksam, generös och kärleksfull! Du har fått mig att se livet på ett helt annat sätt! Du sprider positiv energi runtomkring dig varje sekund. Älskar att vara med dig!”, har Emilio skrivit om Åsa på Instagram.

Bor i Spanien – köpt en lägenhet i Stockholm

Paret driver tillsammans ett krogimperium med populära restauranger i både Sverige och i Spanien.

Annons

Emilio och Åsa har sin bas i Palma på Mallorca, men de har även en lägenhet i Sverige som de har när de åker hit för jobb eller för att träffa sin familj.

Lägenheten är 55 kvm och ligger i Vasastan, Stockholm. Åsa som älskar att inreda har gjort bostaden till en skön plats att landa på för makarna – och stilen för ens tankar till en lyxig hotellsvit.

För Hänt berättar Åsa om lägenheten.

”Vi har ”bott här” i 4 år. Men under den tiden har jag gjort om allt, målat om och bytt alla möbler tre gånger. Emilio blir lite trött på mig så nu har jag målningsförbud. Haha.. ”

Visar upp makeovern – se bilderna här

Åsa fortsätter med att berätta att hon nu bytt ut allt det grå till en mer svartvit-stil.

”Vi har ju egendesignade möbler så det har blivit lite som ett showroom för dom. Hela den förra ”grå” stilen med alla möbler är nu hemma hos min dotter och allt annat har sålts eller givits bort, så allt återanvänds. Nu sist så blev det en Paris inspirerad stil i svart vitt och det känns som att detta var den bästa gången. Emilio är också jättenöjd. Så nu får det vara såhär ett tag.”

Se bilderna från lägenheten här:

FOTO: Cornelia Nordström /INSTAGRAM

Annons