Anders Timell visar upp ansiktet efter otäcka skadan – nya bilden visar

ANDERS TIMELL
Exklusivt

Förra veckan råkade Anders Timell ut för en olycka och skadan vid ögat såg väldigt otäck ut. När Hänt träffar honom berättar han att skadan som tur är läkt ihop fint.
– Nu ser jag ut som en man, förklarar han för Hänt.
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs
0:34

Efter reklamen: E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

(0:34)

Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Anders Timell, 56, har i många år varit aktuell som både reporter och programledare. Förutom det så är han även krögare och har tidigare varit källarmästare på lyxiga Stockholmsrestauranger som Riche och Teatergrillen. Nu för tiden är det däremot innekrogen Taverna Brillo som gäller.

I flera år var han programledare för radioprogrammet Äntligen Morgon, tillsammans med Gry Forsell, 49, i Mix Megapol. Men under årskiftet mellan 2017 och 2018 valde han att inte förlänga sitt kontrakt.

Sedan dess har Anders Timell valt att fokusera på familjen och barnen. Tillsammans med hustrun Charlotte Wiktorsson, 40, har han döttrarna Julie, 4. och Ellie, 1. Anders har även sonen Kim Timell, 28, från ett tidigare förhållande.

Carolas 13-åriga dotters förvandling – se bilden

Anders Timell visar upp otäcka skadan

Förra veckan kunde Hänt rapportera om en skada som Anders hade råkat ut för. I en video på Instagram-story förklarade han att det hela var en konsekvens av en cykelolycka.

– Tycker att den här cykelolyckan klär mitt ansikte, för jag har ett sånt jäkla ”baby-face”, jag behöver se lite äldre ut, sa han då i videon.

I nästa video visade han upp skadan igen och skämtade om att den uppenbara skadan inte är märkbar.

– Syns ju knappt, eller hur? Det är ingenting. Ser ut som en capricciosa kanske, nej jag vet inte, sa han då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Timells glädje – läker fint

När Hänt träffar Anders på premiären av Snövit - the musical är han på strålande humör. Tillsammans med dottern Julie ska de nämligen gå på teater för första gången. Ellie bedömdes dock vara lite för liten så hon fick stanna hemma.

Självklart kommer vi in på skadan som Anders berättade om förra veckan och nu har det läkt jättefint och det syns knappt någonting längre!

– Men titta! Det blir bara bättre. Jag ser nästan ut som en man, eller en kvinna, förklarar han och tillägger:

– Jag ramlade på cykeln, men nu är det bra igen!

Så här ser Anders ut nu:

ANDERS TIMELL

Tittar man noga kan man se att det fortfarande är lite gult på Anders kindben

FOTO: HÄNT

Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias

Se klippet här!

FOTO: Instagram, Amanda Gripenberg

FRÅN FÖRSTASIDAN