ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sveriges värsta bilförare plockas bort helt – Gry Forssell om beslutet

29 aug, 2022 
Gry Forssel och Edvin Törnblom
Sveriges värsta bilförare programleddes i år av Gry Forssell och Edvin Törnblom.
Nu kommer programledaren med ödesbeskedet för framtiden som riskerar att göra många besvikna.
Annons
Edvin Törnbloms hyllning till Gry Forsell: "Älskar henne"Brand logo
Edvin Törnbloms hyllning till Gry Forsell: "Älskar henne"

Sveriges värsta bilförare var under våren tillbaka i tv-rutan efter några års uppehåll. Från början var det tänkt att Anders Öfvergård, 54, skulle leda programmet men tätt inpå säsongsstart kom nyheten att Gry Forssell, 49, tillsammans med Edvin Törnblom, 26, tog över programledarrollen.

Som expert finns också Pernilla Theorin som vanligtvis driver en körskola, så den rollen kan hon minst sagt axla.

När Hänt pratade med Gry berättade hon om upplevelsen att leda det omtyckta programmet – som visade sig vara en kall sådan.

– Det var roligt! Min första tanke va att det var så kallt, det var så otroligt kallt. Jag frös så mycket. Man står på den där bilbanan så otroligt många timmar, säger Gry och fortsätter:

Annons

– Jag förfrös tårna och jag va så frusen. Det andra var att det var roligt, det är ett så knasigt program. Det är så knasigt att de är så fantastiskt dåliga på att köra bil. Och knasigt att man gör underhållning av livsfaror. Så det var mest att det var knasigt och kul att göra.

Tittarnas kritik mot programmet: ”Programidén brister”

Och att Gry nämner att de gör underhållning av livsfaror har en del tittare också snappat upp. Sanningen är den att det kom in en hel del kritik mot programmet just av denna anledningen.

”Att göra fel i trafiken dödar människor. Fattar inte hur detta kan vara ett underhållningsprogram där man skrattar åt dessa livsfarliga individer och allt de kan orsaka”, skrev en person.

Annons

”Det är väl ett regisserat program. Om dessa personer kör ute i trafiken”, hälsade en annan person följt av en chockad emoji.

”Programidén brister, känns som en filmad körskola med hopplösa förare, mindre intressant.”, skrev en tredje person.

Framtidsbeskedet för Sveriges värsta bilförare – nu svarar Gry

När Hänt träffade Gry på ELLE-galan kunde hon inte svara på om det skulle bli ytterligare en säsong av programmet. Men nu har hon ett tydligare svar – och de som gillar programmet riskerar att bli besvikna. Gry tror nämligen inte att det blir ytterligare en säsong.

– Det tror jag inte, jag tror att det var en säsong, säger Gry till Hänt.

Så du har inte fått frågan om att programleda ytterligare en säsong av Sveriges värsta bilförare?

– Det blir nog ingen mer säsong.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Daniel Stigefelt

Annons