Stora bluffen i Sveriges värsta bilförare avslöjad: ”Har inte körkort”

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE
Avslöjar

Sveriges värsta bilförare är programmet där man testar deltagarnas kunskaper i trafiken. Det hela bygger på att förtjäna att inneha ett körkort. Men nu är hemligheten avslöjad om en av deltagarna!
0:27

Efter reklamen: Edvin Törnbloms hyllning till Gry Forsell: "Älskar henne"

(0:27)

Slå på ljud

Årets säsong av Sveriges värsta bilförare börjar lida mot sitt slut och nu är det bara den stora finalen som återstår.

Programidén går ut på att inte vilja vara kvar till sist, för då vinner man alltså titeln som Sveriges värsta bilförare. De som är kvar och riskerar att vinna priset är Marcel med co-drivern Lisanna, Chantale och co-drivern Patricia, samt Iréne med hennes co-driver David.

Den här säsongen har programmet fått nya programledare och det är inga mindre än Gry Forsell och Edvin Törnblom som axlar rollerna. De får även hjälp med bedömningen av trafikläraren Pernilla Theorin, som driver en körskola till vardags.

Exklusivt
Sabrinas kamp med Latif – därför kan han inte komma till Sverige

Bortklippta scenerna i Sveriges värsta bilförare: ”Får lektioner”

Sveriges värsta bilförare har tidigare fått en del kritik för att programmet skulle vara farligt och att deltagarna är riktiga trafikfaror. Men något som tittarna inte får se är faktiskt att deltagarna får körlektioner mellan varven.

– Jag tror att de egentligen ville ha med det, för det var ju kamerateam med både i bilen och folk som körde efter och så. Men de har väl valt att inte ta med det, sa Irénes co-driver David till Hänt.

Något annat som är en bluff i programmet är att deltagarna inte lämnar in sina körkort. I programmet börjar säsongen med att alla lämnar in sina körkort för att sedan "förtjäna" att få tillbaka dem. Men detta är alltså inget som stämmer, detta är bara för att göra bra tv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Deltagarens hemlighet avslöjad – har inget körkort

Men har verkligen alla i programmet ett körkort? Det är en fråga som många tittare ställer. Och nu avslöjas det! Det finns faktiskt en deltagare som inte innehar ett körkort.

Det är bästa vännerna och grannarna Birgitta, 56, och Pirjo, 58, som det gäller. Birgitta och Pirjo åkte ut ur programmet efter ungefär halva säsongen, vilket är väldigt bra jobbat med tanke på att Pirjo inte ens har körkort. Och det var ju hon som skulle coacha Birgitta...

Nu avslöjar David hemligheten.

– Jag tyckte att det var så kul, säger David och fortsätter:

– Pirjo berättade det under inspelningarna, hon som var Birgittas co-driver, hon sa ju det att hon hade inte körkort. Hon var med där och coachade men hon hade inte körkort.

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Birgitta och Pirjo.

FOTO: Daniel Stigefelt/ TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!