Sabrinas kamp med Latif – därför kan han inte komma till Sverige

SABRINA, LATIF
Exklusivt

Sabrina och Latif var ett av paren i säsong 2 av Älskar älskar inte. Det hela slutade med att Latif valde att lämna Sverige för att han fick ett jobb i Dubai.
Nu berättar Sabrina om parets kamp som de går igenom.
– Man vet inte, säger Sabrina till Hänt.
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Älskar älskar inte är ett program som blivit oerhört populärt bland svenska folket och i årets säsong fick vi både se gamla och nya ansikten.

Sabrina och Latif är några av de nya deltagarna i serien som fick träda fram. De blev snabbt favoriter i tv-rutan och vi fick följa dem från att Latif landade i Sverige. Det var tänkt att Latif skulle stanna i Sverige i tre månader, men hans resa blev lite kortare än så. Han fick nämligen ett jobb i Dubai som krävde att han var på plats inom några dagar.

Latif tackade ja till jobbet, med tanke på att han kände sig rastlös i Sverige. Sedan dess har paret haft distansförhållande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför får inte Latif komma till Sverige

När Hänt når Sabrina berättar hon om allt som hänt efter det att kamerorna slocknade. Bland annat har hon hunnit komma och hälsa på Latif i Dubai och dessutom har de varit i Italien tillsammans.

– Vi är fortfarande tillsammans, men han är i Dubai nu och jobbar, säger Sabrina om relationen.

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE 2022
FOTO: DISCOVERY+

Anledningen till att Sabrina och Latif har setts i Italien och i Dubai är för att han inte får komma till Sverige just nu.

– Det som är dåligt egentligen är ju att han inte får besöka Sverige under tiden. Jag vill verkligen att han ska få uppleva svensk sommar, eftersom han kom i september och var här till november. Så han vet ju inte att det kan vara bra här också, säger Sabrina till Hänt.

Breaking
Paradise hotel-profilerna har gjort slut – anledningen bakom

Sabrina om anledningen – därför får Latif inte komma till Sverige

Latif har i skrivande stund ansökt om uppehållstillstånd och när man har gjort det får man inte vistas i Sverige. Nu berättar Sabrina om kampen och ovissheten kring att inte veta hur lång tid processen tar.

– Vi väntar bara på svar från Migrationsverket i princip. Han har varit på intervjun på svenska ambassaden i det landet han befinner sig i. Så då går man på intervjun, sen väntar man och så ska de bara säga ja eller nej och så får man ett uppehållstillstånd i princip, säger Sabrina till Hänt och tillägger:

– Men det kan ta några veckor eller det kan ta nio månader, man vet inte.

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

Se klippet här!

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!