ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gry Forssells avslöjande om Sveriges värsta bilförare efter kritiken

02 maj, 2022 
Gry Forssell
, SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARES
En ny säsong av Sveriges värsta bilförare är i full gång och leds av Gry Forssell och Edvin Törnblom.
Programmet har fått viss kritik mot att bilförarna är farliga för trafiken.
Nu berättar Gry för Hänt om framtiden för programmet.
Annons
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste

Efter flera års paus är TV4-programmet Sveriges värsta bilförare äntligen tillbaka i rutan!

Denna säsong är det tio deltagare och deras co-drivers som ska göra upp om titeln som Sveriges värsta bilförare. I det första avsnittet måste deltagarna lämna in sina körkort och sedan går det ut på att bevisa sina kunskaper och lyckas ”vinna tillbaka” sina körkort. Med andra ord vill man gärna åka ut ur programmet så fort som möjligt för att undvika att få titeln ”Sveriges värsta bilförare”.

I årets säsong får vi se alla möjliga olika karaktärer sätta sig i förarsätet och ta sig an knepiga utmaningar under bilkörningen. Något som däremot är nytt för i år är programledarna.

Kritiken mot Sveriges värsta bilförare – tittarnas hårda ord

Från början var det tänkt att Anders Öfvergård skulle axla uppdraget som programledare för Sveriges värsta bilförare. Men senare framkom det att Gry Forssell, tillsammans med Edvin Törnblom, blir duon som leder programmet.

Annons

Som expert finns även trafikläraren Pernilla Theorin, som driver körskola till vardags och har alltså en gedigen erfarenhet inom området.

Sveriges värsta bilförare är ett väldigt omtyckt program bland tv-tittarna. Men även om många tycker att det är roligt och skrattretande så har det även kommit en hel del skeptiska och kritiska kommentarer.

”Att göra fel i trafiken dödar människor. Fattar inte hur detta kan vara ett underhållningsprogram där man skrattar åt dessa livsfarliga individer och allt de kan orsaka”, hälsar en person.

Men det är inte det enda som tittarna har att säga om saken. Det är nämligen många som tror att programmet är uppgjort med tanke på den låga nivån på bilkörningen.

”Det är väl ett regisserat program. Om dessa personer kör ute i trafiken”, skriver en person följt av en chockad emoji.

”Programidén brister, känns som en filmad körskola med hopplösa förare, mindre intressant.”, skriver en annan.

Annons

Gry Forssell framtidsbesked för Sveriges värsta bilförare

När Hänt träffar Gry Forssell på röda mattan för ELLE-galan är det en sprudlande glad programledare som gör entré. Nu berättar hon om inspelningarna och utmaningarna.

– Inspelningarna kändes så härliga och roliga och skrämmande i och med att de inte är så bra på att köra bil. De kan över huvudtaget inte köra bil de här människorna. Det är ju faktiskt inte klokt att de har körkort, det är helt galet, säger Gry till Hänt och fortsätter:

– Men det var roligt. Det var kallt, det var väldigt kallt.

På frågan om det kommer en ny säsong av programmet är det dock en desto mer osäker Gry Forssell som svarar:

– Oj, det vet jag inte. Den här har ju bara gått tre avsnitt, så jag vet inte.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, TV4

Annons