LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists dotter Zoes nya utseende – bilden visar förändringen

18 sep, 2022 
Carola
Carola Häggkvist har två barn, Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist.
Den sistnämnda sistnämnda har nu blivit 13 år.
Men hur ser hon ut idag?
Nu visar Carola upp dotterns utseendeförändring!
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest folkkära artister som slog igenom endast som 16 år gammal i Melodifestivalen med låten Främling.

Sedan dess har framgångarna varit ett faktum. Låtar som Fångad av en stormvind, På egna ben och Tommy tycker om mig är bara några av de 100-tals hits gjorda av artisten.

Till vardags bor Carola med sin dotter Zoe Häggkvist och delar titt som tätt med sig av glimtar från vardagslivet – och så även denna gång. Nu visar hon upp 13-åriga dotterns nya förvandling!

Annons

Carola Häggkvist har sålt villan i Bromma för miljonbelopp

Nyligen nåddes vi av nyheten att Carola har sålt sin villa i Bromma, ett hus hon inte bodde i till vardags då hon är bosatt i Steninge Slottsby. Under ett par år har hon istället valt att hyra ut huset – fram tills för ett par månader sedan.

Hänt har tidigare rapporterat om villan som var på 140 kvadratmeter. Det låg ute till försäljning för 14 miljoner kronor men såldes för 12,1 miljoner kronor. Alltså mindre än hon begärt från början enligt mäklaren Peter Eliases.

Men att Carola är en husmänniska råder det ingen tvekan om, hon syns ofta sitta ute i sin trädgård och även njuta av naturen.

Nyligen visade hon upp ett videoklipp på sig själv när hon tog ett höstbad.

”Jag älskar vatten. Älskar å bada... det är nästan som en helig ritual. Det renar både själ och kropp och ger massa glädje tillsammans med utmaningar.”, skriver artisten på Instagram.

Annons

Carolas dotter Zoes utseendeförändring – nya bilderna visar

Det var år 2012 som Carola adopterade dottern Zoe, men faktum var att allt var nära att stoppas.

– I Sverige måste du ha papprena klara vid 42. Och du får inte vara över 45 år när du blir godkänd. Det var på håret för mig och Zoe, har artisten tidigare berättat för Expressen.

Carola Häggkvist med dottern Zoe år 2020.

Carola berättade även öppenhjärtigt om kärleken för sin dotter när hon medverkade i Stjärnorna på slottet i början av 2022.

Annons

Zoe har nu hunnit bli 13 år och syns allt mer på mamma Carolas sociala medier. Och denna gång syntes hon med en helt ny frisyr!

Zoe
Carola filmar sin dotter Zoe.
Zoe
S
Annons

FOTO: TV4/TT

Annons