ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist har sålt lyxvillan – se svindlande prislappen här

26 jul, 2022 
Carola Häggkvist och dottern Zoe flyttade till Steneby slottsby år 2018.
Men villan i Bromma har hon inte kunnat släppa taget om, förrän nu.
Nu är den lyxiga villan såld – se vad slutpriset landade på här.
Annons
Hör Carola och Bobbys sommarhälsningBrand logo
Hör Carola och Bobbys sommarhälsning

Carola Häggkvist, 55, har tillsammans med sin före detta make Runar Søgaard, 55, sonen Amadeus Sörgaard, 24.

År 2012 adopterade hon sin dotter Zoe Häggqvist, 13, från Sydafrika. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal. Det var tolv år efter hennes skilsmässa från Runar Søgaard.

År 2018 flyttade Carola och Zoe från sin villa i Bromma till Steninge slottsby där de bor tillsammans än idag.

Husdrömmen som gick i kras

Tidigare i år blev det dessutom känt att hon är på jakt efter ytterligare ett hus. Där vill hon kunna få utlopp för sin kreativitet och bland annat anordna spelningar på gården.

Annons

På sin Instagram gick hon ut med att hon i våras hade hittat drömhuset för hennes storslagna planer. Allt var klart med banken och Carola hade hoppet uppe för att vinna budgivningen. Men sedan gick drömmen i kras. Hon fick nämligen ett sms från en av grannarna att personen i fråga kände oro över att det var Carola som skulle bli den nya grannen.

Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv”, berättade Carola i ett inlägg på sin Instagram.

Hon fortsatte;

Jag vill inte behöva stå med mössan i hand och be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården och tog farväl av den på fredagskvällen.

Carolas lyxiga villa är såld – för mindre än utgångspriset

Trots att Carola numera bor i Steneby slottsby så har hon inte helt kunnat släppa taget från den villa i Bromma hon tidigare bodde i. Hon har därför valt att hyra ut huset och avvakta med att sälja.

Annons

Men nyligen kunde hon berätta att den lyxiga villan låg ute till försäljning och visningarna för en framtida köpare var i full gång.

Idag – visning! Så många minnen i detta magiska hus! Här bjuder jag på några glada minnen inklusive pingis – inomhus. Blir nästan sugen på att behålla huset...” skrev hon då på sin Instagram.

Villan på 140 kvadratmeter låg ute till ett pris på drygt 14 miljoner kronor. Men nu är huset sålt – för 12,1 miljoner kronor. Alltså mindre än hon begärde från början. Det berättar Carolas mäklare, Peter Eliases för Hänt.

FOTO: Pontus Lundahl / TT

Annons