LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Thomas Hanzon avslöjar sanningen om skilsmässan från Lena Endre

19 nov, 2020 
Thomas Hanzon och Lena Endre.
Lena Endre och Thomas Hanzon var ett par i 13 år.
Nu berättar han sanningen om varför förhållandet sprack.
– Det blir så jävla mycket praktiskt, hur allting ska fixas, så att den där kärleken sen sinar ut, säger skådespelaren i Nemo möter en vän.
Annons
Allt om Lena EndreBrand logo
Allt om Lena Endre

Skådespelerskan Lena Endre, 65, var tillsammans med skådespelaren Thomas Hanzon, 58, i cirka 13 år. I podcasten Nemo möter en vän berättar nu Thomas Hanzon om hur det forna paret träffades.

Lena Endre som precis skulle gå ut scenskolan skulle ha sin avskedsföreställning innan hon tog examen, och Thomas Hanzon gick och såg den föreställningen. Efter föreställningen hamnade de båda på korgen tillsammans med Lenas klass. Den ena klasskompisen droppade av efter den andra och till slut var det vara de två kvar.

– Det var där vi träffades, säger Thomas Hanzon i podcasten.

Thomas Hanzons fundering – efter spruckna förhållandet

Programledaren Nemo Hedén undrar då hur det kom sig att relationen inte höll.

– Ja, varför det sprack. Det där gjorde jag en analys på. Först så tyckte jag att hon var dum i huvudet. Ända till jag insåg att jag var en stor del i det där, säger Thomas Hanzon och fortsätter:

– Sedan började jag förstå att det är ju slitigt när man får barn och man ska göra karriär och vi jobbade ju jättemycket, vi hade ju våra barn på teatern när de var små, de fick ju bo i våra loger.

Annons

Skådespelarens egna ord om tuffa åren

Han förklarar att det har varit ett slitigt liv att jobba som de har gjort – samtidigt som de hade småbarn.

– Sen vad det är som gör att den där kärleken tar slut, det är nog att man inte riktigt upprätthåller vardagen. Det blir så jävla mycket praktiskt, hur allting ska fixas, så att den där kärleken sen sinar ut. Plus att det är ju mycket lättare att separera när man är yngre än när man har kommit upp en bit på åren. Man är ju fylld av sig själv på att annat sätt och man ser bara utifrån sitt eget perspektiv hela tiden. Om två personer ser mycket ur sitt eget perspektiv så är det klart, då blir det slitningar och till slut så funkar det inte, avslutar han.

FOTO: Eero Hannukainen/Roger Tillberg/TT

Annons