ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lena Endré och Thomas Hanzons son Edvin har vuxit upp

18 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Edvin Endré med föräldrarna Lena Endré och Thomas Hanzon
Edvin Endré är aktuell i serien The Playlist och har följt sina föräldras fotspår.
När Hänt träffar Edvin berättar han om utmattningen och kärlekslivet.
Annons
Edvin Endre om rollen i The Playlist: "Roligt"Brand logo
Edvin Endre om rollen i The Playlist: "Roligt"

Lena Endré, 67 och Thomas Hanzon, 60 var tillsammans i 13 år och fick två barn, Rosanna Endré, 32 och Edvin Endré, 28 innan de separerade.

Ex-makarna hade, trots uppbrottet, en god relation och fortsatte vara vänner och även jobba ihop, i bland annat filmen Trolösa.

Lena och Thomas har en lång karriär bakom sig där de varit skådespelare, och har som sagt även spelat in tillsammans. Thomas medverkade i flera klassiker på dramaten som Kamraterna, Macbeth som även Lena var med i och senast Arv för Thomas och Tid för glädje för Lena.

Barnen till ex-makarna har minst sagt följt föräldrarnas spår som skådisar, inte minst Edvin som är en riktigt snackis i och med hans medverkan i den populära serien The Playlist.

Annons

Edvins Endrés karriär som skådis

Edvin är som sagt aktuell med serien The Playlist, men han har flera välkända serier och filmer bakom sig.

Han har slagit igenom nationellt och internationellt, och flera känner nog igen honom från succé-serien som hade premiär i USA. Edvin spelade nämligen Erlendur i HBO:s serie Vikings.

Nationellt har Edvin bland annat varit med i Studentfesten och Eld och lågor där han medverkade tillsammans med komikern och tv-personligheten Robert Gustafsson, 57.

I The Playlist spelar Edvin Spotify-grundaren Daniel Ek, 39. När Hänt träffar Edvin berättar han om sina föräldrars tankar kring hans karriär och om utmattningen i samband med serien.

Edvin Endré
Edvin Endré spelar Daniel Ek i The Playlist

Edvin Endré delar med sig av kärlekslivet och utmattningen

Sådan förälder sådan son, med föräldrar i rampljuset tar han efter och när Hänt träffar Edvin berättar han att han hoppas på att hans föräldrar är glada av hans framträdande i serien.

Annons

– Hoppas att de är glada, berättar han för Hänt.

Förhoppningsvis blir det så! Men Edvin delar även med sig av tråkiga nyheter, nämligen att han blev utmattad. Det var när den otrevliga pandemin ägde rum som Edvin spelade in serien och man kan tänka sig att det var tufft.

Vad gäller hans kärleksliv var det inte heller så positivt i Edvins mening. På frågan hur det går med kärleken går det inge vidare:

– Skitdåligt, säger han till Hänt.

Edvin vet inte varför det går dåligt på kärleksplanet men vi på Hänt hoppas att han i sinom tid hittar någon!

FOTO: FOTO: Karin Törnblom/TT, Netflix

Annons