LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen bryter tystnaden om skilsmässan med Martin Lamprecht

25 sep, 2022 
KRISTIN KASPERSEN, MARTIN LAMPRECHT
Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht var ett par i sju år och tillsammans fick de sonen Filip Lamprecht.
Nu berättar Kristin om separationen från Martin och en situation som gjorde henne konflikträdd.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 52, är mamma till sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlén, 18, och hon uttrycker ofta sin stora kärlek till sina barn. Leon har hon tillsammans med tv-profilen Hans Fahlén, 58, och Filip har hon tillsammans med exet Martin Lamprecht, 59.

Martin Lamprecht och Kristin var tillsammans i sju år, och 1997 fick de sonen Filip. Martin hittade sedan kärleken i före detta friidrottaren Erica Johansson, 48. Paret gifte sig 2009, och har dottern Wilda Lamprecht, 14, tillsammans. År 2017 gick Erica och Martin skilda vägar.

Martin har även haft en romans med Agneta Sjödin, 55. Det var efter skilsmässan från Erica som han fann kärleken i Agneta och relationen höll i drygt ett år. Uppbrottet berodde bland annat på att Agneta bor i Stockholm och Martin i Göteborg.

Annons

Kristins avslöjande om skilsmässan från Martin: ”Parterapi”

När Kristin och Martin gick skilda vägar höll det däremot på att bli en konflikt. I det senaste avsnittet av Kristins podd Nyfiken på berättar hon om incidenten.

– Jag har en situation när jag var väldigt konflikträdd under en period och då separerade jag precis från min äldsta sons pappa. Vi hade gått i parterapi så vi hade liksom en ganska bra dialog och var väldigt överens så. Men så kom det till det här med julen då igen. Och jag kunde ju inte ens tänka mig att inte fira jul med min son och så var jag så himla orolig för vad pappan skulle säga för jag ville ju att han skulle fira med mig, säger Kristin och fortsätter:

– Jag gick ju liksom i tre månader och förberedde mig på att ha den här diskussionen och han kommer ju såklart också vilja fira jul och hur ska jag formulera mig så att han förstår att jag vill det ännu mer.

Annons

Kristin Kaspersen om konflikten med Martin Lamprecht

Kristin gick på en konflikthantering just då för att lära sig att hantera konflikter. Så hennes pedagog låg på henne och ställde kravet att hon måste ta upp frågan om julen med Martin. Sagt och gjort men Martins svar var minst sagt förvånande för Kristin.

– Så då satte jag mig och pratade med Martin. Du, det här med julen i år. Ah jag har också tänkt på det, men vet du vad jag vet att julen är så viktig för dig så ta honom i år det är inga problem. Jag bara “Jaha?”, alltså där hade jag byggt upp i tre månader värsta scenariot hur jag skulle formulera mig och han bara tittade på mig och sa det är inga problem, jag förstår att det är viktigt för dig, det är inga problem, förklarar hon i podden.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons