Veronika på fisketur med björnen Archie – oväntade bilderna

Veronika på fisketur med björnen Archie – oväntade bilderna

Veronika Dichka räddade livet på björnen Archie för två år sedan.
Nu går det inte en dag utan att de hänger med varandra.
– Han ser mig som en familjemedlem, säger Veronika.

Se björnen gå till attack mot tränare – känsliga tittare varnas
Slå på ljud

När zoot björnen Archie var bosatt på gick i konkurs bestämde sig ryska Veronika Dichka för att adoptera det fyrbenta djuret och göra honom till sitt husdjur.

Sedan dess har de varit oskiljaktiga och tillbringat mycket tid tillsammans. De verkar även dela flera intressen och har medverkat i olika fotosessioner de senaste åren.

Allt från gungning, bokkamp och kramgoa bilder i Novosibirks natursköna vinterlandskap avverkas när Veronika och Archie hänger med varandra.

Archie greppade fiskespöet och drog på fisketur

Archie verkar kunna göra mycket av det som vanligtvis hör till människans natur. I veckan var han för första gången i sitt liv ute på en fisketur tillsammans med Viktoria Dichka.

Hon skriver på Instagram att han innan fisketuren lärt sig att kliva på en båt, hålla ett fiskespö och även något så avancerat som att hålla i åror.

”Det uppstod naturligtvis vissa svårigheter, men fotografen Olga Burmistrova lyckades ta fantastiska bilder. Det här är en fotosession som vi aldrig kommer att glömma”, skriver Viktoria Dichka till inlägget.

”Han ser mig som en familjemedlem”

Veronika Dichka säger till Daily Mail att det alltid är kul att hitta på äventyr med Archie och att de två verkligen funnit varandra.

– Han ser mig som en familjemedlem. Vi delar på mat, han sover i min famn när han är rädd och gömmer sig bakom mig. Vi räddade honom från zoot, men kan inte släppa ut honom i det vilda eftersom han levt i fångenskap hela sitt liv, säger hon.

Även om björnen Archie ännu inte lärt sig att styra båten med årorna, så ska han ha varit väldigt nöjd med fisketuren.

– Archie tillbringar varje dag med mig och är galet förälskad i vatten. Han älskar verkligen när vi tar honom till nya platser, så den här fotosessionen mådde han väldigt bra av.

Det ska bli spännande att se vad Archie och Viktoria Dichka bestämmer sig för att göra härnäst.

LÄS OCKSÅ: Skansen-besökare i chock – björn sågs äta häst: ”Reagerar direkt”

LÄS OCKSÅ: Apor i otäckt storbråk – besökare avlägsnades från platsen

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN