Upptäckte osannolika graviditeten i månad sju – födde en vecka senare

Becca Ellis med sin son Elijah på bröstet till vänster. Till höger poserar hon med armarna uppsträckta i ett tajt linne där ingen gravidmage syns.

Foto: Tiktok
Becca Ellis, 25, trodde inte hon kunde bli gravid efter att ha gått igenom cancerbehandling och därmed kommit i klimakteriet i förtid.
Men när hon kom hem från sin semester visade det sig att hon var gravid med en mirakelbebis – i sjunde månaden, skriver New York Post.
"Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"
0:38

Efter reklamen: "Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"

(0:38)

Slå på ljud

Enligt läkarna borde det inte vara möjligt. 25-åriga Becca Ellis är redan i klimakteriet efter att hon diagnostiserats med lymfkörtelcancer 2016. Hon genomgick både cellgiftsbehandling, strålning och stamcellsbehandling vilket fick henne att komma i klimakteriet i förtid.

Innan behandlingarna opererade Becca ut en av sina äggstockar för att frysa ned den i hopp om att kunna skaffa barn i framtiden. Men ödet hade andra planer för Becca.

I somras upptäckte hon till sin stora förvåning att hon var gravid. Upptäckten kom inte förrän Becca var i sjunde månaden – och bara en vecka senare födde hon sin mirakelbebis.

Fick märkliga symtom på semestern: ”La ihop ett och ett”

Becca hade inte fått någon karaktäristisk stor mage och kunde heller inte upptäcka symtom som utebliven mens eftersom hon inte haft mens sedan sin cancerbehandling. Men när hon var på semester i Spanien i somras började hon få märkliga symtom, vilket hon har delat med sig av i en video på Tiktok.

– Jag började få symtom på havandeskapsförgiftning i Spanien och det var då jag upptäckte en stor förändring i min kropp. Så jag la ihop ett och ett men jag kunde inte tro det förrän jag kom tillbaka till Manchester och tog ett test, säger hon.

I början av juli föddes sedan lille mirakelbebisen Elijah. Han föddes för tidigt i vecka 28 och fick tillbringa sin första tid på neonatalavdelningen på grund av att han föddes så tidigt, men nu mår han bra, skriver New York Post.

– Han har klarat sig fantastiskt bra. jag är så stolt över honom. Han har kommit långt – det har vi båda, säger Becca.

11 månaders Kason "Den tyngsta bebisen i världen"
0:32

Efter reklamen: 11 månaders Kason "Den tyngsta bebisen i världen"

(0:32)

Slå på ljud

FOTO: Octavia_bx/Tiktok

FRÅN FÖRSTASIDAN