”Spindelflickan” föddes med extra ben – och extra armar

Ett indiskt barn kallas för ”Spindelflickan” efter att hon fötts med extra armar och ben.
Nu ber hennes föräldrar om hjälp, skriver The Sun.
0:34

Efter reklamen: Hjärtevärmande klipp – Inez pussar farföräldrarna hejdå

(0:34)

Slå på ljud

En flicka har fötts med två extra armar och två extra ben. Den 2-åriga flickans familj, som bor i en mindre by i Indien ber nu allmänheten om hjälp i ett klipp som blivit viral.

Brittisk och inhemsk indisk press har döpt henne till ”Spindelflickan”. Flickans extralemmar, som sitter fast vid hennes midja, visas upp i klippet.

Av vad som går att tolka, så är den tvååriga flickans vanliga ben och armar fullt fungerade. Medan hennes fyra extralemmar verkar vara icke-fungerande.

”Spindelflickan” ogillar att vara framför kameran.

Foto: YOUTUBE

Vill operera bort lemmarna

Enligt brittisk media, som The Mirror, bor familjen i byn Hemda, i nordöstra Indien. I klippet ackompanjeras flickan av sin mamma, Usha Devi. Flickan är klätt i gult och ser ut att ogilla uppmärksamheten hon får från kameran.

Familjen berättar i klippet att de söker donationer för att operera bort flickans extralemmar. Flickan föddes med sina lemmar.

Föddes med två extraarmar – och två extra ben.

Foto: YOUTUBE

11-åriga brodern kan ha samma

Enligt The Mirror kan sådana missbildningar uppstå under graviditeten om flickan haft en tvilling när hon var ett foster. Flickans 11-åriga bror tros också ha fötts med en funktionsnedsättning, skriver tidningen.

1-åriga dottern sönderbiten av familjehunden – föräldrarnas skräck

I Indien är det inte första gången ett barn har fötts med extralemmar.

2015 föddes det en pojke med åtta lemmar. Pojken fick snabbt ett stort följe i sin hemby Dumri-Iris. Många hinduer trodde pojken var en reinkarnation av hinduiska guden Ganesha.

Kändissoldaten Ben Grants förband skjuter ner rysk pansarvagn

Se klippet här!

Foto: YOUTUBE

SENASTE NYTT!