LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melodifestivalen 2019: Här kan du förhandslyssna på bidragen

08 feb, 2019 
Förhandslyussna på bidragen i melodifestivalen
Till alla nyfikna Mello-fantaster – ni behöver inte vänta till imorgon för att få ta del av kvällens tävlande bidrag. Här kan ni både lyssna och kika på artisternas låtar och framträdanden.
Annons

Imorgon går den andra deltävlingen av Melodifestivalen av stapeln och bland de tävlande artisterna ser vi både nykomlingar som aldrig tidigare medverkat och artister som stått på Mello-scenen innan.

Från den första deltävlingen i Göteborg förra helgen var det Wiktoria och Mohombi som tog sig hela vägen till finalen. Platserna till Andra chansen gick till Anna Bergendahl och Nano.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För den Mello-fantast som inte kan hålla sig till imorgon för att få höra eller kika på bidragen finns de att lyssna på glimtar redan nu!

Här är bidragen i deltävling nummer två

Först ut är Andreas Johnson med bidraget Army Of Us. Låtskrivarna är Andreas Johnson, Jimmy Jansson, Sara Ryan, Andreas “Stone” Johansson, Sebastian Thott.

Som två ut ser vi Malou Prytz med bidraget I Do Me. Låtskrivarna är Isa Tengblad, Elvira Anderfjärd, Fanny Arnesson, Adéle Cechal.

Annons

Som trea ut ser vi den tidigare FO&O-medlemen Oscar Enestad med bidraget I Love It. Låtskrivarna är Emanuel Abrahamsson, Parker James, Oscar Enestad.

Som fyra ut ser vi Jan Malmsjö med bidraget Leva livet. Låtskrivarna är Anderz Wrethov, Elin Wrethov, Johan Bejerholm.

Som femte ut ser vi Vlad Reiser med bidraget Nakna i regnet. Låtskrivarna är Lukas Nathansson, John Hårleman, Vlad Reiser, Chris Enberg.

Näst sist under kvällen ser vi de forna Idol-deltagarna Hanna Ferm & LIAMOO med bidraget Hold You. Låtskrivarna är Jimmy Jansson, Fredrik Sonefors, Hanna Ferm, Liam Pablito Cacatian Thomassen.

Sist ut för kvällen är Margaret med bidraget Tempo. Låtskrivarna är Anderz Wrethov, Jimmy Jansson, Laurell Barker, Sebastian von Koenigsegg.

FOTO: IBL/TT

Annons