LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges tårar efter oväntade händelsen i Melodifestivalen

09 mar, 2019 
Lina Arvidsson
Laila Bagge och Bishara i Melodifestivalen 2019
Laila Bagge var med och coachade 16-åriga Bishara Morad när han tävlade i Melodifestivalen. Nu berättar tv-profilen om händelsen som fick henne att gråta under tävlingen.
Annons

Laila Bagge, 46, har tidigare berättat om sin glädje över att ha hittat sångartalangen Bishara Morad, 16, som i år är med i Melodifestivalen. Det var efter att Bishara lagt upp ett klipp på Instagram där han sjunger som Laila Bagge fick upp ögonen för honom.

Laila tog sig an den unge talangen och har coachat honom fram till hans framträdande i Melodifestivalen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I deltävling fyra gick den överlyckliga Bishara Morad direkt till finalen med låten On my own.

Nu berättar Laila Bagge om sina känslor över Bishara Morads resa som hon har varit med och gjort möjlig.

Är så oerhört glad, stolt, tacksam, och det går att skriva väldigt många fler känslor här, ord räcker inte till över vad jag känner för Bishara och hans framförande i melodifestivalen förra veckan“, skriver Laila Bagge på sin blogg.

Laila Bagge brast i gråt efter beskedet

Laila Bagge var förstås på plats för att stötta Bishara Morad under Melodifestivalen. Men det var en nervös väntan för henne innan hon fick veta att han gått till final.

Annons

Jag var så nervös och satt back-stage och kollade. För hur mycket man än förbereder den artisten man jobbar med så är det ändå hen som själv måste flyga när hen väl är uppe på scen. Jag tyckte att Bishara var fantastisk och höll på att äta upp mins naglar när de skulle redovisa resultatet“, skriver Laila Bagge.

Slutligen stod resultatet klart och Laila Bagge lät tårarna rinna när hon insåg att Bishara Morad skulle få sjunga i finalen.

När det sedan stod klart att han gått vidare direkt till finalen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. De fullkomligt sprutade av glädje. Och jag kan säga att det fortsatte hela kvällen. Så fantastiskt roligt att få möjlighet att jobba tillsammans med den här fina ödmjuka killen som dessutom har en helt underbar familj“, skriver Laila Bagge.

Finalen i Melodifestivalen äger rum den 9 mars.

FOTO: Peter Wixtrom/Aftonbladet/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons