LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Ferms och Benjamin Ingrossos flirt under efterfesten

12 mar, 2019 
Lina Arvidsson
Flörten mellan Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm under melodifestivalen
Under efterfesten efter Melodifestivalen i lördags utspelade sig en flirt mellan artisterna Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso. ”Hon är ju jättesnäll och trevlig”, säger Benjamin till Aftonbladet.
Annons

Efter lördagens Melodifestival-final hölls den stora efterfesten med mängder av artister och kändisar. Sångerskan Hanna Ferm, 18, fick ingen förstaplats i tävlingen, men deppade inte för det utan roade sig på festen.

Under festen sågs nämligen Hanna Ferm och förra årets Melodifestivalen-vinnare Benjamin Ingrosso, 21, flirta med varandra, skriver Aftonbladet. Under hela kvällen och natten höll de ihop och höll sig nära varandra. Framåt småtimmarna sågs också Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso byta telefonnummer med varandra. Hanna ska ha lagt in Benjamins nummer i sin mobiltelefon och sedan kollar att numret blivit rätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid fyratiden på morgonen lämnade Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso efterfesten tillsammans och väntade in några vänner utanför lokalen. Då skulle de gå vidare på klubb i Stockholm.

Uppges vara singel

Benjamin Ingrosso har tidigare varit tillsammans med Linnea Widmark, 22, men enligt uppgifter till Aftonbladet ska han nu vara singel.

Annons

– Alltså jag kan säga så här, om man kommer höra mina nästa låtar så kommer man att förstå om jag är i ett förhållande eller inte, säger Benjamin Ingrosso dagen efter Melodifestivalen-festen till Aftonbladet.

På frågan om han och Hanna Ferm faktiskt flirtade under efterfesten svarar han svävande.

– Ja hon är ju jättesnäll och trevlig. Hade det varit en kille så hade det inte varit samma grej, säger Benjamin Ingrosso och fortsätter:

– Då hade ni inte undrat. Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det.

Fansens undran efter Benjamin Ingrossos ord

Så sent som i fredags undrade Benjamin Ingrossos fans om relationen med Linnea Widmark var över då han i ett inlägg på Instagram hyllar kvinnor i hans liv – men Linnea är inte en av dem.

Bland kommentarerna undrar fansen:

Är inte du och Linnea tillsammans?

Fina Linnea saknas??

Din tjej då?

ÄR DU OCH LINNEA INTE TILLSAMMANS?!

Vart är Linnea?

Bilderna på Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso på efterfesten:

FOTO: TT

Annons