LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

John Lundvik om barnplanerna: ”En nummer tre”

22 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
John Lundvik i melodifestivalen 2019
John Lundvik och sambon Jotta Martidou har två barn ihop. Nu berättar den Melodifestivalaktuella sångaren när barn nummer tre kan tänkas komma till världen.
Annons

Förra året slog han igenom med dunder och brak. John Lundvik, 36, gick från att vara mannen bakom andra artisters stora hitlåtar, till att själv bli en av Sveriges största artister. Låten My turn tog sig hela vägen till finalen av Melodifestivalen 2018, men räckte inte riktigt hela vägen fram. I år har han chansen igen då han tävlar med bidraget Too late for love.

– Det är en version två av mig själv. Förra året gjorde jag ju en ballad, och det är en ballad som gjort att jag har fått möta en större publik under året som gått. Det var den som gjorde att jag slog igenom. Men nu ska det bli kul att visa en annan bredd, och det gör jag verkligen med Too late for love, säger John Lundvik till Aftonbladet Klick.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När han inte står på scenen eller skapar musik är han hemma och umgås med sambon Jotta Martidou och barnen Naomi, 4, och Michael, 2. För John Lundvik betyder familjen allt.

– Mitt hem är min borg och min heliga plats och det perspektivet får man nog inte om man inte har familj. Sedan är det skönt att inse att man är dödlig. Ena sekunden är man med i en livesändning på tv för att sedan springa iväg och byta en bajsblöja. De kontrasterna gör en nog väldigt mänsklig.

Annons

Hans sambo Jotta är även hans bästa vän, och de har trots tuffa år med småbarn lyckats få kärleken att hålla. Ett av alla knep de har är att stänga av mobiltelefonerna när de är hemma och bara fokusera på varandra.

– Att ge varandra tid är det finaste man kan göra idag, säger John Lundvik.

John Lundvik om barn nummer tre

På frågan om det blir några fler barn i framtiden är han tudelad.

– Jag är inte alls främmande för en nummer tre. Det är inte Jotta heller, säger han men påpekar samtidigt att hans hektiska schema just nu ställer till det.

– Jag tror också man ska ha respekt för att vi har det väldigt bra just nu och att man ska värna om det och inte bara vilja ha mer och mer, avslutar John Lundvik.

Se bilder på John och sambon här:

FOTO: TT

Annons