LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lisa Ajax om relationen med De vet du-Chris efter romansryktet

09 mar, 2019 
Christopher Martland och Lisa Ajax i Melodifestivalen
På en Melodifestivalen-efterfest sågs artisten Lisa Ajax och De vet du-medlemmen Christopher Martland tätt omslingrade. Nu besvarar Lisa romansryktet.
Annons

Artisten Lisa Ajax, 20, är för tredje gången aktuell i Melodifestivalen. I år tävlar hon med låten Torn som handlar om olycklig kärlek. Att uppträda med just denna låt har Lisa tidigare beskrivit som tufft.

– Den betyder jättemycket för mig, jag har aldrig känt så här mycket för en låt tidigare. Jag menar varenda ord, säger hon.

Men trots att Torn är en kärleksballad har Lisa Ajax faktiskt aldrig haft en pojkvän, något hon berättade om för Hänt tidigare i år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har alltid varit singel och aldrig varit i ett förhållande. Sedan att jag kanske varit upptagen, det har jag varit, men aldrig haft en pojkvän.

Romansryktet med De vet duChristopher Martland

Även fast Lisa Ajax inte har haft ett förhållande tidigare har det cirkulerat flera romansrykten genom åren i rampljuset. Efter att ha ställt upp i Melodifestivalen 2017 med låten I Don’t Give A började det pratas om att hon hade en flirt med Mello-vinnaren från året innan, nämligen Frans Jeppsson Wall, 20.

Annons

Men ett par veckor sedan började ett nytt kärleksrykte spridas, denna gång med De vet du-medlemmen Christopher ”Chris” Martland, 29 i huvudrollen.

Christopher och Lisa Ajax sågs med armarna runt varandra på Andra chansens efterfest för två år sedan. Bilder från kvällen visar att de flirtade vilt och öppet – ändå hävdade de båda att de bara är vänner när journalister frågade om deras relation.

I en video på SVT:s Instagramkonto @mvh_svt besvarar Lisa Ajax nu romansryktet med Chris Martland ännu en gång. På frågan om hon är kär i De vet du-medlemmen svarar Lisa:

– Eh nej, vi är bara kompisar. Jag eller han är inte kära, så nej vi är bara vänner, säger hon och skrattar nervöst.

Ännu en gång dementerar Lisa Ajax alltså romansryktet med Christopher Martland.

FOTO: Ola Axman/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

Annons