Lisa Ajax om relationen med De vet du-Chris efter romansryktet

Christopher Martland och Lisa Ajax i Melodifestivalen

På en Melodifestivalen-efterfest sågs artisten Lisa Ajax och De vet du-medlemmen Christopher Martland tätt omslingrade. Nu besvarar Lisa romansryktet.

Artisten Lisa Ajax, 20, är för tredje gången aktuell i Melodifestivalen. I år tävlar hon med låten Torn som handlar om olycklig kärlek. Att uppträda med just denna låt har Lisa tidigare beskrivit som tufft.

– Den betyder jättemycket för mig, jag har aldrig känt så här mycket för en låt tidigare. Jag menar varenda ord, säger hon.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Men trots att Torn är en kärleksballad har Lisa Ajax faktiskt aldrig haft en pojkvän, något hon berättade om för Hänt tidigare i år.

– Jag har alltid varit singel och aldrig varit i ett förhållande. Sedan att jag kanske varit upptagen, det har jag varit, men aldrig haft en pojkvän.

Romansryktet med De vet duChristopher Martland

Även fast Lisa Ajax inte har haft ett förhållande tidigare har det cirkulerat flera romansrykten genom åren i rampljuset. Efter att ha ställt upp i Melodifestivalen 2017 med låten I Don’t Give A började det pratas om att hon hade en flirt med Mello-vinnaren från året innan, nämligen Frans Jeppsson Wall, 20.

Men ett par veckor sedan började ett nytt kärleksrykte spridas, denna gång med De vet du-medlemmen Christopher ”Chris” Martland, 29 i huvudrollen.

Christopher och Lisa Ajax sågs med armarna runt varandra på Andra chansens efterfest för två år sedan. Bilder från kvällen visar att de flirtade vilt och öppet – ändå hävdade de båda att de bara är vänner när journalister frågade om deras relation.

I en video på SVT:s Instagramkonto mvh_svt besvarar Lisa Ajax nu romansryktet med Chris Martland ännu en gång. På frågan om hon är kär i De vet du-medlemmen svarar Lisa:

– Eh nej, vi är bara kompisar. Jag eller han är inte kära, så nej vi är bara vänner, säger hon och skrattar nervöst.

Ännu en gång dementerar Lisa Ajax alltså romansryktet med Christopher Martland.

LÄS MER: Allt du vill veta om Lisa Ajax – från Idol till Melodifestivalen

LÄS MER: Lisa Ajax kamp på scen – så är relationen med exet idag

FOTO: Ola Axman/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

Senaste nytt