Paret kämpade år med att bli gravida – fick fyra barn på 24 timmar

Ibland blir längtan efter barn alldeles för stor.
Trots att paret kämpat med att få barn, så lyckades de aldrig bli gravida.
Då gjorde Kaley och Jeremy Carling något drastiskt – de adopterat fyra barn på ett och samma dygn.
– Vi är så glada över att äntligen vara en familj, säger Kaley Carling till hemsidan Parents.

Kaley och Jeremy Carling bor i den amerikanska delstaten Utah. Under flera år hade paret försökt bli med barn tillsammans. Men varje försök hade misslyckats.

En anledning till att paret inte lyckades bli gravida skulle visa sig vara att Kaley led av en svår sjukdom. Hon blev diagnostiserade med både lupus och reumatoid artrit. Alla drömmar om att få barn via naturlig väg krossades i ett svep, skriver Femina.

Men Utah-paret kunde inte släppa sin barnlängtan. De började fundera på andra alternativ att bilda familj – och en möjlig väg kunde vara genom adoption.

”Något jag har drömt om sedan jag var tonåring”

– Min make och jag bestämde oss för att ta en paus från att ”försöka” och fokusera mer på att vara fosterföräldrar eller adoptera, något jag har drömt om sedan jag var tonåring, berättar Kaley Carling för hemsidan Parents.

Vägen till till att adoptera barn var däremot inte rak. Kaley och Jeremy Carling försökte att adoptera barn två gånger, men misslyckades vid båda tillfällena. De gravida mammorna till barnen som skulle adopteras ändrade sig alltid i sista stund – och paret från Utah fortsatte att vara barnlösa.

– Det var förkrossande och vi sörjde att vi förlorat henne, säger Kaley.

Dagen då paret adopterade inte en – utan FYRA barn. ”Vi tog hem tvillingarna till en fem månader gammal bebis, Indie, och 18 månader gamla Haven. Det var galet, minst sagt!”, säger Kaley till hemsidan Parents.

Foto: GOFUNDME

Men paret höll ut, trots att moralen var låg. Plötsligt fick paret ett nytt erbjudande. De kunde bli fosterföräldrar för två flickor, Haven, i dag två år gammal, och Indie, som är 14 månader. Flickornas mamma var dömd till fängelse och Utah-paret ställde upp som fosterföräldrar under fängelsevistelsen.

Men det skulle inte stanna där. Samma dag som erbjudande om att bli fosterföräldrar åt de två flickorna, fick paret Carlings ett till erbjudande: En mamma till tvillingar ville adoptera bort sina barn.

Varit barnlösa i flera år – på ett dygn förändrades allt

På 24 timmar förändrades det barnlösa parets liv för evigt. Några månader senare skulle tvillingarna Sunny och Weslie komma till världen. Tvillingflickorna föddes på ett sjukhus Arizona.

Paret Carlings åkte till sjukhuset och träffade sina adoptivflickor precis efter förlossningen. Efter ett par veckor, ena tvillingflickan Sunny behövde extra vård, fick paret från Utah ta med sina flickor hem.

– Vi tog hem tvillingarna till en fem månader gammal bebis, Indie, och 18 månader gamla Haven. Det var galet, minst sagt! Det gick åt en förpackning bröstmjölksersättning om dagen tills Indie fyllde ett år, säger Kaley Carlings.

Samma år skulle paret Carlings genomföra adoption på alla sina fyra döttrar – samtidigt, ett svep. På ett dygn blev Kaley och Jeremy föräldrar till fyra barn, efter att i så många år försökt bli gravida.

– Vissa dagar är det otroligt svårt. Vi har gått från att ha två inkomster till en, adderat fyra munnar att mätta och har signifikant skuld från den privata adoptionen av tvillingarna, men våra böner blev verkligen besannade och våra hjärtan är fulla. Vi är så glada över att äntligen vara en familj, säger Kaley Carling.

LÄS OCKSÅ: Hunden Picasso övergavs på julafton – adopterades av sann hundälskare

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

Foto: GOFUNDME

Senaste nytt