LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravidbesked, oväntade detaljer och citat – här är Kardashians 2017

31 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Kardashian-klanen har inte helt oväntat levererat några av de mest intressanta nyheterna i kändisvärlden ännu ett år. Så, vad passar inte bättre än en sammanfattning av allas vår favoritfamiljs kärlek, konflikter, graviditeter? Om du mot förmodan missat de viktigaste detaljerna: Här är Kardashians 2017.
Annons

1. Graviditeterna + surrogatmamman

Ja, vilket ämne skulle rimligen kunna sno förstaplatsen från hela höstens stora snackis – överflödet i graviditeter? Förmodligen inget. Kim Kardashian var först med att avslöja att hon, eller snarare hennes surrogatmamma väntar hennes tredje barn. Och på tal om surrogatmamman, för bara någon vecka sedan kom de första bilderna på kvinnan som bär Kim och Kanyes barn. Men vad vi inte får glömma här är att det faktiskt hann börja spekuleras i om det inte ändå kunde vara så att någon av systrarna Khloé Kardashian eller Kylie Jenner, som också levererat gravidbesked under hösten, var självaste surrogatmamman.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kim Kardashians barn North och Saint väntar på sitt syskon.

 

Annons

2. Detaljerna/avslöjandena

Kardashian-klanen har erövrat detaljrubrikerna under hösten. Där kommer vi inte ifrån att graviditeterna har en stor förtjänst i det hela. Nyligen handlade det om Khloé Kardashian som i en selfie avslöjade sin graviditet. I bilden bar hon ett par solglasögon där en liten liten gravidkudde skymtade reflekteras i det högra solglasögon glaset. Långsökt? Javisst. Annars då? Till och från har Kourtney Kardashian varit sugen på en ny bebis med exet Scott Disickmen sådant kan ju vända snabbt. Det har ju även ryktats kring att hon kanske väntar barn med nya pojkvännen Younes Bendjima. Mer då? Kim Kardashian har givetvis levererat en detalj-rubrik på grund av en nakenbild. Oväntad var den också, detaljen alltså.

Khloé Kardashian bjöd på detaljernas detalj under 2017.

 

Annons

 

3. Märkligast i år

Vi måste ändå säga att de andra systrarna ligger i lä bakom familjens främsta syster – Kim Kardashian, när det gäller denna punkt. Nyligen försökte hon slugt nog sno Kourtneys hund. En annan gång utsattes hon för en rått-emojiattack av Taylor Swifts fans. Men märkligast av allt – det måste ändå vara när hon (återigen) tog del av systern Kourtneys privata ägodelar. Den här gången handlade det dock om något mer intimt än en hund. Kim Kardashian som lider av hudsjukdomen Psoriasis, snodde lite av Kourtneys bröstmjölk i ett försök att bota. Den handlingen får ta priset.

Kim och Kourtney delar på alltifrån hundar till… bröstmjölk.

 

Annons

4. Kardashians förmögenhet

Här är det den ofta kallade ”momagern” Kris Jenner som styr. Det är självklart ingenting nytt att Kardashians drar in rekordsummor på ”Keeping up with the Kardashians”, egna sminkmärken, samarbeten och så vidare, men man undrar ju ändå HUR stora summor det handlar om. 1,3 miljarder(!) uppges familjen dra in, enbart på realityserien. Hur mycket som går till Mrs. Momager? 125 miljoner. Resterande belopp får delas systerligt – som i mellan systrarna plus Kris Jenner alltså.

The face of framgångsrik och nöjd.

 

Annons

5. Hårförändringarna

Att kändisar byter hårfärg orimligt ofta är såklart ingenting nytt. Men att både mamma Kris Jenner och Kim Kardashian valt att bli blonda kanske säger något om hur mycket de inspireras av varandra? Vem var först?

Kim som blond och Kris som brunett.

 

6. Machete-kvinnan

Den här kvinnan förtjänar en egen punkt. Absolut inte av någon god anledning dock. I september dök denna okända kvinna upp med en pistol i Kardashian-ägda Klädbutiken Dash i West Hollywood. Kort därefter återvände hon vevandes med en machete och hotade med att utrota Kardashian-klanen. Trots att machete-kvinnan fångades på film när hon var i full gång med sina machete-fasoner, kunde hon inte gripas av polisen.

Annons
Machete-kvinnan.

 

7. Operationerna – och de olyckliga konsekvenserna

Det har varit relativt tyst om Kardashian-operationer det här året. Kanske för att någon botox-injektion här och där inte ses som kontroversiellt längre? Men en botox-relaterad nyhet a’ la Kardashian minns vi ändå. Den till synes minst utseende-korrigerade systern Kourtney, slog enligt uppgifter till på en liten injektion i pannan i höstas. Ironiskt nog fick detta ingrepp förödande konsekvenser (varning för lätt överdrift) då hon drabbades av biverkningar. På nya bilder syntes Kourtneys ögonlock hänga ner mer än vanligt, något ett flertal plastikkirurger var snabba med att diagnostisera med – botoxbiverkning.

Annons
Är det ett hängande ögonlock vi ser, Kourtney?

 

8. Blac Chyna och Rob Kardashians obegripliga bråk

Ja var ska man börja? Hade inte Rob Kardashian varit det mest bortglömda syskonet i Kardashian-klanen, hade en hel lista kunnat ägnas åt honom och hans relation till Blac Chyna. En gång anklagade han henne för att ha försökt strypa honom med en Iphone-sladd, en annan gång hotade hon med att stämma hela Kardashian-familjen. Varför? Det orkar vi inte ens gå in på. Men ja, ni hör ju. Relationen är inte på topp.

Annons
Rob Kardashian ser inte ut att vara helt nöjd med livet.

 

9. Skandale(n)rna 

Kendall Jenner måste in på listan. Hon har hamnat i skuggan lite väl mycket under de senaste månaderna och förtjänar därför att få lite publicitet nu, kan man tycka. Men frågan är om Kendall har tröttnat på publicitet sedan den berömda Pepsi-reklamen som var en av årets största floppar? Det är isåfall förståeligt. Men Kendall, som gör succé i modellvärlden, är den systern som vågat sätta sig emot mamma Kris och hennes bossande över Keeping upp with the Kardashians. För det förtjänar hon respekt.

Annons
Kendall Jenner hamnade ofrivilligt i blåsväder efter den misslyckade reklamfilmen.

 

10. KUWTK:s 10-årsjubileum med bonus: bästa citaten

2017 var året då Kardashians firade 10 år med sin egen show. Och i och med detta passade ju ingenting bättre än att sammanställa några av våra favoritcitat genom åren:

Kourtney Kardashian svarar Scott Disick:

Scott: ”Du blockerar min utsikt”.

Kourtney: ”Jag är din utsikt”.

 

Kendall Jenners skönhetstips till hela familjen. Unikt, Kendall:

”Jag tycker att alla är vackra på sitt egna vis”.

 

Annons

Kim uppskattar inte Khloés försök till att vara trevlig:

Khloé: ”Kim, du ser verkligen ut som en riktig dam idag!”

Kim: ”Seriöst? Jag som försökte likna en prostituerad”.

 

Kris Jenner – som den sanna förebild hon är, tar ner sin dotter Kim på jorden:

Kim: ”Herregud, kommer att börja gråta. Jag tappade mina Chanel-örhängen i vattnet!”

Kris: ”Kim, det finns människor som på riktigt dör!”.

Tack för det här året Kardashians!

 

Fortsättning följer 2018 – med babyboom med mera.

Foto: IBL

Annons