LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Skrällen: Kourtney Kardashian sa i intervju att hon är gravid

24 okt, 2017 
Malin Ljung
Kourtney Kardashian fick förmodligen reportern att ramla av stolen när hon sa: "Jag är gravid". Men nu bryter tv-profilen tystnaden om det sensationella uttalandet.
Annons

Frågan vi undrar just nu: hur många Kardashians kan vara gravida på en och samma gång? Hittills har Kim Kardashian, 36, bekräftat att hon och maken Kanye West ska få ett tredje barn i början av januari med hjälp av en surrogatmamma.

Samtidigt har Caitlyn Jenner avslöjat att dottern Kylie Jenner, 21, är gravid – och som om det inte vore nog pekas även Khloé Kardashian, 33, ut som havande med sitt första barn.

Den med flest barn av systrarna är Kourtney Kardashian, 38, som sedan tidigare har tre barn tillsammans med exet Scott Disick, 34. Hon har synts flitigt med sin yngre pojkvän Younes Bendjima, 24, på senaste tiden och visst har det viskats om att även de väntar ett gemensamt kärleksbarn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En journalist från Grazia Magazine träffade häromdagen Kourtney och då spädde hon på ryktet genom att säga:

– Jag är gravid.

Enligt Hollywood Life ska trebarnsmamman sedan ha hävdat på Twitter att svaret var taget ur sitt sammanhang, och hon hävdar att hon bara svarade på frågan om vilket rykte som varit mest galet om henne.

Ryktet om Kourtneys påstådda graviditet fick fart när Younes ska ha publicerat det kryptiska meddelandet “Ibland måste du hålla goda nyheter för dig själv” på sin Instagram story.

Men visst ser de ut att ha det bra tillsammans, oavsett tillökning eller ej!

FOTO: Ibl

Annons