LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Första bilderna på Khloé Kardashian efter gravidnyheten

09 okt, 2017 
Malin Ljung
Khloé Kardashian har visat sig offentligt för första gången sedan gravidnyheten. Och oavsett vad så strålade det om tv-profilen.
Annons

Det var i slutet av september som det började kvittras om att inte bara Kylie Jenner, 20, och Kim Kardashian, 35, väntar tillökning i början av 2018. Envisa uppgifter hävdar nämligen att även systern Khloé Kardashian, 33, är gravid.

Det var den amerikanska sajten TMZ som först rapporterade om Khloé och pojkvännen Tristan Tompson väntade barn, och hon sägs nu vara i månad fyra av graviditeten.

Khloé ska ha drabbats av en känslokollaps efter att hon plussade på stickan. Orsaken är att hon tidigare drabbats av flera missfall med tidigare maken Lamar Odam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Precis som sin syster Kylie har Khloé lyckats undvika att hamna i paparazzis linser, men under helgen deltog hon i ett event för sitt “Good American” i Kalifornien. Och den annars tajt klädda tv-profilen hade valt kläder som var löst åtsittande över det som kan vara en växande gravidmage.

Se bilderna här: 

FOTO: Ibl

Annons