LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney bryter tystnaden om Scott: "Han lurar er alla"

10 okt, 2017 
Malin Ljung
Kourtney Kardashian har tröttnat på exet Scott Disick rejält. Nu ryter hon ifrån rejält: "Han lurar er alla".
Annons

Realityvärldens mesta av-och-på-par Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 34, verkar onekligen ha gått ifrån varandra på riktigt. Sedan flera månader dejtar Kourtney den betydligt yngre modellen Younes Benidjima, 24 och Scott har setts mysa till det med Sofia Richie, 19.

Men i senaste avsnittet av “Keeping up with the Kardashians” öppnar Kourtney sitt hjärta och öser ur sig skit om sitt ex. Hon har helt enkelt tröttnat på att hennes familj ser Scott Disick som en bra kille.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Brittany har berättat att Scott träffat fem prostituerade den senaste veckan, säger Kourtney till sin mamma Kris Jenner, 61, enligt Radar Online.

– Det är inte rättvist. Jag kan inte leva mitt liv. Jag kan inte gå någonstans. Han behöver skaffa sig ett jävla liv och lämna mig ifred, säger Kourtney irriterat.

Kourtney Kardashian och Scott Disick blev ett par för elva år sedan. Sedan dess har de fått de tre barnen Mason, 7, Penelope, 4, och Reign, 2. Nu är hon dock megatrött på att han nästlat sig in i hennes familj och får deras sympatier.

Annons

– Scott får det att framstå som att han är en ängel för dig, Kim och Khloé. Han jämrar sig så ni tycker synd om honom. Sanningen är att han knappt kan hålla ihop sig själv. Han lurar er alla, säger Kourtney till mamma Kris Jenner.

De senaste månaderna har fansen kunnat följa Scott Disicks jetset-liv som ungkarl och för det mesta har han haft en vackra kvinnor vid sin sida.

– Gör Scott de här resorna så att folk tror att vi är tillsammans? Han visar bara att han aldrig kommer förändras. I så många år har jag varit orolig för hur mitt beteende ska påverka Scott. Det känns som bra att inte behöva oroa sig för någon annan än mig själv, säger Kourtney.

FOTO: Ibl

Annons