LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabelle påhoppad på tunnelbanan – efter scenen i PH

09 okt, 2017 
Efter förra veckans parceremoni i Paradise Hotel har Isabelle Hambe mötts av mordhot och påhopp. Hon sjukskrev sig för att hon inte vågade gå utanför dörren. – Folk är rent ut sagt sjuka, säger hon till Hänt.se.
Annons

Förra veckans drama mellan Isabelle Hambe, 22, och Johanna Nikkinen, 20, i Paradise Hotel fick tittarna att reagerat starkt. Det var i programmets parceremoni som Isabelle försökte göra Johanna en tjänst, som slutade med att Isabelle fick en kniv i ryggen – av Johanna. Det fick Isabelle att viska kränkande ord till Johanna, och efter programmet möttes Isabelle av en hatstorm.

– Mitt beteende har blivit bemött av ännu sämre beteende vilket är sjukt trist. Folk som inte kan tänka längre än vad näsan räcker ger sig på mig psykiskt och fysiskt för jag skulle ”’förtjäna’” det, berättar Isabelle för Hänt.se.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hittills har Isabelle mötts av ett tiotal mordhot, foton på hennes hus, och hot där folk hänvisar till hennes föräldrars adress. Men hon har också utsatts för fysisk våld.

– Jag blev påhoppad på tuben av några tjejer. I början trodde jag att det var barn som skulle näthata, men det är folk i mina föräldrars ålder som lägger kränkande kommentarer och påstår att karma är förtjänat, berättar Isabelle och fortsätter:

Annons

– Jag hade lika väl kunnat vara deras dotter. Att jag har varit med ett program gör mig inte mindre värd som människa. En kamera och en produktion definierar inte någons värde. Jag tycker folk är rent ut sagt sjuka.

Hon ångrar sitt ordval i programmet, men tycker att det som hon får tillbaka av tittarna är lite väl extremt. Efter påhoppet sjukskrev hon sig, hon vågade inte gå utanför dörren. Men nu har hon börjat återgå till jobbet.

– Jag är successivt tillbaka på jobbet. Det är svårt för mig att fokusera bara, just nu sitter jag och ventilerar lite privat efter en timmes arbetspass. men jag ska snart återgå till att jobba igen.

Isabelle är noga med att påpeka att hon och Johanna är vänner idag – att det inte finns någon konflikt alls mellan dem.

– Jag vill bara att folk ska se det som underhållnings-tv och inte riksdagsvalet. Det är klippt för att skapa reaktioner. Det är inte alltid vad det ser ut som och det måste folk inse, säger hon och fortsätter:

– Som tur är erbjuder programmet psykologhjälp till oss efter programmet om vi skulle behöva det, men den hjälpen får inte folk att sluta bete sig illa tyvärr.

Foto: IBL

Annons