TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabelles ord efter sveket i Paradise Hotel: "Jag såg svart"

04 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Paradise Hotel bjöd ikväll på en tvist som ingen kunde ana. Deltagarna svek varandra till höger och vänster något som gjorde att starka känslor och hårda ord kom fram. Isabelle Hambe berättar nu varför hon gjorde som hon gjorde.
Annons

Det går hett tills i kvällens Paradise Hotel när flera av deltagarna går bakom ryggen på varandra.kväll var det Emma Hellströms, 24, tur efter att Isabelle Hambe, 23, valt att ställa sig bredvid henne så att hon åkte ut.

– Jag ångrar inte alls att jag körde ut Emma då jag vet att Pierre skulle skicka hem mig om jag visade att jag gick emot gruppens vilja, berättar Isabelle för Hänt.

Det är ett spel och det är alltid någon som måste lämna, även om det inte alltid är vad man själv vill.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det enda jobbiga med att skicka hem Emma var att jag ljög henne rätt upp i ansiktet för Johannas skull, då det var Johanna jag egentligen ville skicka hem den kvällen, säger hon.

Kvällen slutade dock inte som de hade tänkt sig när Johanna Nikkinen, 19, väljer att byta ut Pierre Louis, 23, som från början var Isabelles partner, mot 20 000 kronor och en annan deltagare. Det var någonting som fick Isabelle att bli ordentligt arg och säga en hel del elaka saker till Johanna i programmet.

Annons

– Johanna gjorde att jag såg svart och jag kände mig både dum, lurad och sviken. Jag fattar inte hur man skiter i en hel grupp som räddat dig för en ”fling”. Jag kan inte hantera sådant snyggt utan blir tre år i mitt beteende och anser inte att jag behöver vara trevlig mer, berättar Isabelle.

Det finns ingenting otalt mellan tjejerna idag.

– Vi är inte ovänner då jag lämnat konflikterna på andra sidan atlanten, avslutar Isabelle.

Foto: Tv3

Annons