LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

PH-deltagaren om ändringarna efter tragedin: "Tonat ner"

03 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Temat i veckans Paradise Hotel är "Las Vegas". I och med den tragiska masskjutningent i Las Vegas, tvingas produktionen nu vidta vissa åtgärder för att visa sin respekt för de drabbade.
Annons

Den här veckan är det “Las Vegas”-tema i Paradise Hotel, något som inte alls landat bra med tanke på den tragedin som just skakat Las Vegas. Det var i söndags en skottlossning skedde på en musikfestival i staden där 50 personer miste sitt liv och över 400 blev skadade. Med anledning av händelsen har produktionen bakom Paradise Hotel nu gjort en snabb ändring och valt att inte lägga fokus på Las Vegas i sina sociala kanaler.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

-Det är verkligen en olycklig timing och vi har gjort vårt bästa för att tona ner Las Vegas-temat i extern kommunikation för att inte väcka anstöt och förmildra eventuella kopplingar så gott det går. Vi fokuserar nu på annan terminologi i sociala medier såsom bröllop, Elvis och andra relevanta Paradise Hotel-moment, säger pressansvarige Susanne Nylén till Hänt.

Deltagaren Isabelle Hambe, 23, har också valt att fokusera mer på bröllop och Elvis.

Annons

– Jag har valt att tona ner Vegas-inriktningen på mina sociala medier då jag finner denna massaker helt fruktansvärd och inte vill “glamuorisera” Vegas i respekt gentemot offer och deras närstående, berättar hon för Hänt och fortsätter:

– Händelsen är katastrofal & jag uppskattar att produktionen tonat ner på Vegas-temat då det hade varit osnyggt pga omständigheterna, och jag hoppas att det fortsätter så.

Att masskjutningen och temat på programmet inträffade samma vecka var otroligt oturligt, men produktionen kommer trots detta inte att stoppa sändningen av programmet.

– Paradise Hotel spelades in i våras och vi är övertygade om att PH-fansen kan särskilja på vad som händer i verkliga livet nu med vad som hände på hotellet under inspelningen. Varje avsnitt har över en halv miljon tittare som väntar på att få se Paradise Hotel och vi vill gärna ge dem den möjligheten och hoppas att vi kan göra det utan att väcka anstöt eller missnöje, avslutar Susanne.

Annons