TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bilden som avslöjar Smail och Emmas hemliga romans i Paradise Hotel

12 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Den nya säsongen av ”Paradise Hotel” har redan bjudit på en hel del kärlek. Men än är det inte slut. Den iskalla spelaren Smail Alihodzic återvänder till tv-programmet den här säsongen och kommer hem med en ny kärlek.
Annons

Förra veckan drog den nya säsongen av ”Paradise Hotel” Sverige igång, och där vi får se ett gäng gamla ansikten. Det är nämligen hela sju gamla deltagare som dyker upp på hotellet igen och en av dem är den iskalla spelaren Smail Alihodzic, 26. Han var tidigare med i tv-serien 2014 och var då den som “fuckade ur” mest av alla, han var säsongens stora spelare och la allt sitt fokus på det. Den här gången gick han in i spelet med en hel ny inställning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förra gången tog jag inte med mina känslor, jag lämnade mitt hjärta utanför. Den här gången ville jag ändra på det och kände att om jag fattar tycke för en tjej där inne så kommer jag inte stänga ner mitt hjärta, berättar Smail för Hänt.

Smail medverkade tidigare även i realityserien “För känd för kärlek” där han letade efter en partner att dela sitt liv med, något som inte gick riktigt hela vägen. Han berättar att han har haft det svår med kärleken.

Annons

– Jag har så jävla svårt att få känslor för någon, så tänkte jag att om det är något ställe som jag kan få känslor på så är det väl antagligen där inne. Det finns liksom fem tjejer och inget annat spelar någon roll än de här fem tjejerna. Allting är tio gånger starkare där inne, säger han.

Och verkligheten blev precis som han förutspådde, Smail fick känslor för en av de andra deltagarna i huset.

– Det uppstod kärlek där inne, det var både spännande men stundtals ångrade jag att jag tog med mitt hjärta. För det hade varit så mycket enklare att inte göra det. Rent spelmässigt var det jobbigt att ha känslor för någon då det var en jävla berg-och-dalbana mellan mig och den här tjejen.

Såhär efter att säsongen börjat och deltagarna är hemma igen har de som är en trogen följare märkt att Smail och en av de andra deltagarna har ett gott öga för varandra, nämligen Emma Hellström, 24, som även hon berättar att hon fick oväntade känslor i huset.

Annons

– Jag har ju egentligen väldigt lätt för att stänga av känslor och har väldigt svårt för att visa känslor. Men jag var väldigt känslosam där inne, jag fattade lite extra tycke för en kille där inne och det var nog det sjukaste som hände, säger hon till Hänt.

Och på pressträffen som var i slutet av augusti fångades paret på bild där de kysser varandra.

På Instagram döljer paret inte sin kärlek för varandra då de publicerar bilder tillsammans. Emma la i förra veckan upp en bild på henne och Smail där han kommenterat:

“Mitt hjärta ❤️ ❤️ ❤️  “

https://www.instagram.com/p/BYs-YJiHuky/?taken-by=emmalinneahellstrom

För den med extra skarpt öga kan man även notera att Emma spred sin kärlek redan i juli i år då hon la upp en bild där hon dolde Smails ansikte med texten:

“Han anonyma. Han tycker jag om”

https://www.instagram.com/p/BW8RJQPBWyQ/?taken-by=emmalinneahellstrom

Och det var ju såklart Smail som gömde sig där under det blå hjärtat.

Annons

https://www.instagram.com/p/BYXjLpBHPhD/?taken-by=emmalinneahellstrom

I kommentarsfältet sprider deras vänner massa kärlek till paret och tycker att de passar bra ihop:

“Så fina”.

Och programledaren Rebecca Stella, 31, har även varit inne och kommenterat:

“Fina ni”.

Nog verkar det som att vi har ett nytt PH-par på kartan, det har alltså lönat sig att vara med en andra säsong både för Kristian Täljeblad, 26, och Smail.

KIKA OCKSÅ PÅ:

Kristian Täljeblad och Anna Pankova visar upp kärleken från Paradise HotelBrand logo
Kristian Täljeblad och Anna Pankova visar upp kärleken från Paradise Hotel

Foto: IBL, Instagram

Annons