Rebecca Stella förlovad – nu visar hon upp ringen

Livet verkar gå som en dans på rosor för tv-profilen Rebecca Stella. Inte nog med att hon väntar sitt första barn med kärleken Manny Dionxo, turturduvorna har även gått och förlovat sig. Nu visar programledaren upp ringen för världen.

Mångsysslaren Rebecca Stella, 31, har på senare år spenderat tid i Los Angeles och synts desto mindre på Stockholms innekrogar. Istället har hon både lanserat sin egna kläd-och makeup-kollektion, men också hittat kärleken i en av superartisten The Weeknds managers, musikproducenten Manny Dionxo.

Det var i början av augusti som paret meddelade att de väntade sitt första barn tillsammans:

– Det känns fantastiskt. Jag har aldrig varit lyckligare! sa hon då i en kommentar till Hänt.

503 Service Unavailable

Nu tar de båda ytterligare ett steg i relationen – de har nämligen gått och förlovat sig. På sitt Instagramkonto visar en lycklig Rebecca upp den glittrande diamantringen för sina följare med orden ”Jag sa JA!!!”.

503 Service Unavailable

Och genast följde en mängd glada tillrop och gratulationer till paret av tv-profilens fans.

”Det var ingen liten sten”, ”Grattis till er kärleksduvor” och ”Wow” var bara några av kommentarerna som strömmade in på kontot.

503 Service Unavailable

Rebecca Stella är just nu aktuell som den nya programledaren för ”Paradise hotel”, med premiär på TV3 och Viafree den 4 september. Svenskarna får alltså väldigt snart ta del av lite mer Rebecca i tv-rutan, som tidigare endast varit programledare för programmets eftersnack i ”Studio Paradise” på webben. När hon däremot fick frågan om att ta över efter Malin Gramer var det ett självklart val för tv-drottningen:

– Jag är besatt av Paradise Hotel och det finns inget svenskt program jag hellre skulle jobba med, så när jag fick frågan om att bli programledare var det omöjligt att tacka nej, sa Rebecca Stella då i ett pressmeddelande.

https://www.instagram.com/p/BX0mUoyFiyR/?taken-by=rebecca_stella

Vi på Hänt gissar att Rebecca är ganska nöjd med sitt val av make och önskar henne givetvis ett stort grattis!

Foto: Instagram, IBL

LÄS MER: Rebecca Stella gravid: ”Aldrig varit lyckligare!”

LÄS MER: Skrällen: Hon ersätter Malin Gramer i ”Paradise hotel”