Rebecca Stella gravid: "Aldrig varit lyckligare!"

Bloggaren, artisten och programledaren Rebecca Stella är gravid. Detta bekräftar hon på sitt Instagram-konto där hon lagt upp en bild på när hon håller sig för magen.

Mångsysslaren Rebecca Stella, 31, slog igenom i gruppen Sunblock, men har efter det etablerat sig som bloggare, artist och på senare år även som programledare ibland annat TV3 där hon ledde ”Studio Paradise”.

De senaste åren har hon levt i Los Angeles och bland annat tagit fram sin egen kläd- och makeupkollektion.

Nu går Rebecca vidare in i nästa fas i livet. På sitt Instagramkonto meddelar hon nu att hon är gravid genom att lägga upp en bild på sig själv där hon håller sig om magen med båda händerna.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Hon kommenterar inte bilden själv, men i kommentarsfältet gratuleras hon bland andra av Jennie Hammar, 31, och bloggkollegan Michaela Forni, 28. Och när Hänt når Rebecca Stella kommenterar hon så här:

– Det känns fantastiskt. Jag har aldrig varit lyckligare!

Pappan heter Manny Dion och är musiker, och det finns flera bilder på paret när de myser och har en ”datenight”. Han är även taggad i gravidbilden av Rebecca.

Rebecca var tidigare tillsammans med svenske demonproducenten och låtskrivaren Shellback som arbetar tillsammans med Max Martin. Han har bland annat skrivit Justin Timeberlakes monsterhit ”Can´t stop the feeling”. När hans och Rebeccas då mycket hemliga förhållande tog slut, skrev han låten ”This time it’s gonna hurt like a motherfucker” till gruppen Maroon 5, men som alltså handlade om Rebecca…

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!