Skrällen: Hon ersätter Malin Gramer i "Paradise hotel"

Skrällen: Hon ersätter Malin Gramer i "Paradise hotel"

Malin Gramer lämnar "Paradise hotel". Nu avslöjar TV3 att det blir bloggaren Rebecca Stella som tar över som programledare för dokusåpan i höst.

Det är dags igen. I höst kommer TV3:s populära dokusåpa “Paradise hotel” tillbaka igen med en rykande färsk säsong. Och den här gången blir det en hel del förändringar. Som Hänt kunde avslöja i början av mars kommer årets upplaga bland annat bestå av gamla deltagare. Enligt uppgifter kommer flera kända profiler från säsongerna 2013, 2014, 2015 och 2016 att återvända till Mexiko för en specialsäsong. Programmet spelades in under våren.

TV3 bekräftade att de skulle göra en ny säsong, men ville inte kommentera huruvida det rörde sig om gamla deltagare som återvänder.

– Det stämmer att vi inom kort börjar spela in en ny säsong av ”Paradise hotel” och jag tror inte att fansen kommer att bli besvikna. Hur casten ser ut är dock aldrig något vi kommunicerar i det här läget utan det blir som alltid närmare sändning, sa Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige, då.

LÄS MER: PH-paret har gjort slut: ”Dumpade mig när programmet började”

Men nu kommer nästa överraskning. Eftersom programmet spelades in samtidigt som programledaren Malin Gramer38, födde sin lille son Leo för drygt två månader sedan, så kommer höstens upplaga också att ha en ny programledare. Nu avslöjar TV3 att det blir tv-profilen och bloggaren Rebecca Stella, 31, som axlar manteln och tar över programmet. Hon har tidigare lett eftersnacksprogrammet “Studio Paradise” på Viafree.

– Jag är besatt av Paradise Hotel och det finns inget svenskt program jag hellre skulle jobba med, så när jag fick frågan om att bli programledare var det omöjligt att tacka nej. Tack och lov för det – för jag tror aldrig svensk tv-historia har bjudit på så mycket kärlek, passion, drama och svek som den här säsongen gör. Det kommer bli den största Paradise Hotel-säsongen någonsin, och jag är så otroligt peppad, säger Rebecca Stella i ett pressmeddelande.

Förutom ny programledare och nytt upplägg med deltagarna, så återgår “Paradise hotel” också till sina gamla sändningstider med tre avsnitt varje vecka, måndagar till onsdagar.

LÄS MER: Paow är emot abort: ”Det är mord”

Foto: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN