Paradise Hotel-Malin Gramers bebislycka: "Världens finaste"

Paradise Hotel-Malin Gramers bebislycka: "Världens finaste"

Höggravida Malin Gramer tvingades ställa in lördagens efterlängtade middag. För på eftermiddagen födde hon sin och kärleken Carl Falks nya lilla son. "Allt har gått så bra, så mysigt", hälsar hon till Hänt.

Höggravida “Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer, 38, har blivit mamma igen.

Det var redan under onsdagen som förlossningen startade, Gramer hintade då på sin Instagram om att bebisen var på väg.

“Slemproppen eller lite av vattnet har gått… väldigt oklart då jag inte är någon expert på detta”, skrev hon då.

sin blogg erkände hon att allt detta dramatiskt nog skedde i direktsänd radio.

“I morse var jag uppe vid 05.00 för att jobba på radion och vid två tillfällen under sändningen så var det likadant när jag gick på toa”, skrev Malin på bloggen.

Hon var då i kontakt med förlossningen som sa att det helt klart var bebis på g, men att det kunde ta flera dagar innan bebisen var ute. Hennes omedelbara önskan var att bebisen skulle hålla sig inne i magen tills söndagen då hon hade middag inplanerad på lördagskvällen.

Så blev inte fallet, för som alla vet så kommer bebisar när de vill. Och Malin Gramer och kärleken Carl Falks bebis föddes enligt en bild på hennes blogg lördag den 11 mars klockan 16.17.

“Nu är han äntligen här! Så overkligt, det blev alltså inget kalas igår som ni kanske fattar. Istället så fick vi åka in till BB. Vi mår alla jättebra och vi har fått världens finaste bebis“, skriver hon.

Till Hänt hälsar Gramer att allt är helt underbart.

“Allt har gått så bra, så mysigt”, skriver hon i ett meddelande.

Paret visste sedan tidigare att det skulle bli en liten kille. Ett besked som hon då tog hårt:

“Missförstå mig inte nu – jag är fullt medveten om hur bortskämd och galen jag låter. Jag skulle såklart inte ens byta ut min son mot 10 döttrar… Men igår grät jag en skvätt över min ”förlorade” dotter”, skrev Malin då

Malin Gramer har sedan tidigare sonen Charlie, 6, och Carl Falk har dottern Emma. Den nya lille bebisen är deras första gemensamma.

Stort grattis!

LÄS OCKSÅ: Gravida Malin Gramer knäckt över bebisens kön

LÄS OCKSÅ: Malin Gramers gravidlycka: ”Herregud, mina tuttar!”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN