Malin Gramers gravidlycka: "Herregud, mina tuttar!"

Malin Gramer ska bli mamma på nytt. Hon berättar själv i sin blogg om den första tuffa tiden som gravid men också känslan när allt vände för två veckor sedan.

Malin Gramer, 38, som vi kan se leda “Paradise hotel” på TV3, är gravid. Det berättar hon själv i ett långt inlägg på sin egen blogg och pappan är pojkvännen Carl Falk, 36. Men det har varit en tuff resa de senaste veckorna.

– Gud jag fattar inte att jag har så svårt att berätta det här, helt ärligt så gör jag en alldeles för stor grej av det jag vet. Men jag hat hållit det inom mig så länge att jag inte riktigt vet hur jag ska få det ur mig, men så här är det, anledningen till att jag varit borta från bloggen och alla socialamedier de senaste 3 månaderna är att jag har mått skit, varit sängliggande och kräkts i 9,5 veckor. Ja ni fattar säkert… jag är preggo, på smällen, bulle i ugnen, på tjocken… Ja helt enkelt gravid.

Malin har även varit inne på sjukhuset fler vändor.

– Vi är såklart överlyckliga men det har varit sjukt tufft. Jag har varit sängliggande sen i somras, jag har varken kunnat äta eller ta hand om min familj, det har varit så illa att jag tom fått ligga inne på sjukhus pga grav uttorkning med dropp vid två tillfällen och nu när min sambo var i LA fick min mamma flytta hem till oss för att hjälpa mig med allt, jag har inte kunnat laga frukost eller ens kunnat lämna/hämta min son i skolan eller kunnat laga mat till mitt barn, sävar programledare vidare i sin blogg.

Men för två veckor sedan har det vänt och numera kan Malin njuta av sin graviditet.

– Nu funderar jag också på vilken vinterjacka jag ska köpa för att få plats i med magen och tuttarna. Herregud, mina tuttar lever ett eget liv och förtjänar snart en egen instagram.

Malin Gramer har sedan tidigare sonen Charlie, 6.

LÄS ÄVEN: Malin Gramer prisar sambolivet: Jättemysigt”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN