Gravida Malin Gramer knäckt över bebisens kön

Gravida Malin Gramer knäckt över bebisens kön

Gravidhormonerna spökade rejält när programledaren fick veta att hon väntar en son: "Jag grät en skvätt över min 'förlorade' dotter".

Programledaren Malin Gramer, 38, och musikern Carl Falk, 36, väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Graviditeten har inte varit lätt och Malin har tidigare berättat om att hon varit på sjukhus flera vändor p.g.a illamående:

– Vi är såklart överlyckliga men det har varit sjukt tufft. Jag har varit sängliggande sen i somras, jag har varken kunnat äta eller ta hand om min familj, det har varit så illa att jag tom fått ligga inne på sjukhus pga grav uttorkning med dropp vid två tillfällen, säger programledaren på sin blogg.

I tredje månaden blev allt bättre och Malin har nu börjat njuta av sin graviditet och kommande bebis. Men lyckan fick sig en törn när paret var på ultraljud i måndags:

– Igår var vi alltså på ultraljud. Både min sambo och jag har längtat efter att äntligen få se vem det är som ligger där i magen, är det Leif eller Mariemaud? Bebisen mådde jättebra och sprattlade, vinkade och kliade sig lite i ansiktet. Gölligt och så fantastiskt skönt! MEN jag fick bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta framför den glada barnmorskan när hon deklarerade könet på vår lilla bebis.

Hon fortsätter:

– Missförstå mig inte nu – jag är fullt medveten om hur bortskämd och galen jag låter. Jag skulle såklart inte ens byta ut min son mot 10 döttrar… Men igår grät jag en skvätt över min ”förlorade” dotter (GRAVIDHORMONERNA STORMADE).

Senare på kvällen vittnar hon om att känslorna lugnade ner sig och att hon bara känner tacksamhet över att barnen ska få en lillebror:

–…barnen höll tal till sin nya lillebror, då kunde jag inte hålla mig från att gråta lite till men av glädje över vår fina familj. Idag är jag såååå OERHÖRT TACKSAM över att jag ens kunde bli gravid, att barnet har alla armar/ben och att hjärtat slog som det skulle.

En bild på hela familjen från öppningen av Kålmården. Malin och Carl med malins son Charlie och Carls dotter Emma.

En bild på hela familjen från öppningen av Kålmården. Malin och Carl med malins son Charlie och Carls dotter Emma.

Foto: IBL

Läs OCKSÅ: Malin Gramers gravidlycka: ”Herregud, mina tuttar!”

FRÅN FÖRSTASIDAN