LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hon är Kristian Täljeblads nya, hemliga flickvän: Blev kär fort

26 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kristian Täljeblad är en av årets deltagare i höstens "Paradise hotel". Men redan innan programmet har börjat sändas, så har tv-profilen nu hittat kärleken och blivit sambo. – Anna är min flickvän, säger han.
Annons

Nyligen stod det klart att “Paradise hotel”-profilen Kristian Täljeblad, 26, återvänder till dokusåpan för en ny säsong i höst tillsammans med flera andra kända ansikten. Kristian deltog senast i “Paradise hotel” 2014, där han hade en uppmärksammad romans med deltagaren  Saga Scott, 27.

Men redan innan det att årets upplaga av dokusåpan börjat sändas på tv, har Kristian nu hittat kärleken igen. Under flera veckor har dokusåpaprofilen hintat i sociala medier om att han skaffat en flickvän, bland annat genom flera hemlighetsfulla bilder och videoklipp på sin story på Instagram. Men nu väljer tv-profilen att avslöja vem som fångat hans hjärta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin Youtube-kanal presenterar Kristian Täljeblad nu flickvännen Anna Pankova, 20, från Västerås.

– Jag är känd och Anna är okänd, och Anna är min flickvän. Hon vill vara med mig för att hon vill få likes på Instagram, det är därför hon är tillsammans med mig. Nej, jag skojar bara, säger Kristian i videoklippet och skrattar.

Paret träffades under våren och har redan hunnit flytta ihop i Kristians lägenhet i Stockholm. Dessutom har de startat en gemensam Youtube-kanal, där de berättar om hur de träffades.

Annons

– Vi träffades på en fest hos en kompis, en gemensam kompis. Okej, hos en “Paradise hotel”-deltagare. Anna hänger mycket runt kändisar och tycker att det är kul, säger Kristian i videon och skrattar, innan Anna fortsätter:

– Nej, jag kom in där och han blev kär så fort jag klev innanför dörren. Sen dess har jag inte blivit av med honom. Det är sanningen, säger hon.

– De spelade Beyoncés låt “Put a ring on it” när du kom in i rummet, det minns jag, säger Kristian.

På Instagram har kärleksparet också lagt ut varsin pussbild på varandra från midsommarhelgen.

“Han är bäst. Han är min. Kristian Täljeblad är mega-babe”, skriver Anna Pankova bland annat på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BVuOTk_FCto/?taken-by=annapankova

Foto: TV3, Privat

Annons