Saga Scott redan lämnad av kärleken: "Fy vad det suger"

Saga Scott redan lämnad av kärleken: "Fy vad det suger"

Saga Scotts nya pojkvän Adrian Kolgjini lämnar henne för att resa bort – just när hon behöver honom som mest.

Saga Scott, 27, har länge hintat om att hon är kär och i helgen avslöjade tv-profilen att det är travstjärnan Adrian Kolgjini, 23, som fångat hennes hjärta. Men bara ett par dagar senare skriver “Paradise hotel”-stjärnan i sin blogg att pojkvännen lämnat henne för att åka till USA.

“Allt jag vill är att vara med Adrian, som får mig att känna mig trygg, men han åker till USA. Jag unnar honom exakt allt som kan göra hans karriär till det bättre, men FY FAN vad det suger när man mår såhär”, skriver hon i sin blogg.

Saga och

Saga och Adrian gjorde sitt förhållande officiellt i helgen.

LÄS OCKSÅ: Saga Scott: “Jag får kväljningar när jag tänker på sex”

Men trots resan är parets förhållande fortfarande stabilt. I inlägget skriver Saga Scott att hon hade behövt pojkvännens stöd just nu, eftersom hon inte mår så bra. Sedan tv-profilen slog igenom i “Paradise hotel” har hon levt ett ohälsosamt liv med mycket resor, bar-gigs och sena nätter, och nu börjar det hårda livet ta ut sin rätt.

“De gigen har dödat hela mig, jag är slut i min kropp… Och framförallt ledsen att jag kört slut på mig genom att festa. Det känns inte som att det är något man är stolt över direkt, det hoppas jag ni förstår. Jag är trött och min feber vill inte ge sig, jag kan inte riktigt förklara hur jag mår men jag känner mig som att jag skulle kunna sova i flera dagar”, skriver hon och fortsätter:

“Jag brukar vara en trevlig, glad och härlig tjej men jag känner mig usel, sliten, ful och jävligt omotiverad. Det har satt sig på min kropp som inte orkar någonting… Jag finner ingen glädje i saker som jag vet jag drömt om för bara en stund sedan & jag gråter för minsta lilla saken som är en motgång, jag är fan sämst nu. Jag har fått världens sämsta självförtroende & tycker att ALLT jag gör och hur jag ser ut är en osäkerhet.. Jag känner mig otillräcklig.”

LÄS OCKSÅ: Supertalangen är Saga Scotts nya kärlek: “Han är grym”

Saga Scott skriver att utmattningen kom ikapp henne först när hon och Adrian Kolgjini blev ett par, eftersom hon för första gången på länge vågade slappna av och vila i hans sällskap.

“Det känns som allt detta kom på en gång när jag landade i mitt förhållande, som att min kropp sa åt mig; ‘Du kan vila nu.. Du är trygg..’ Det som jag önskar mest just nu dock är att jag blir utvilad och hittar tillbaka till mig, men nu vet ni varför jag kanske inte är så in the game”, skriver hon.

Krya på dig, Saga!

28.05.2016, Bromma, Stockholm, SWE, SCHWEDEN - Portrait of trotting driver Adrian Kolgjini after winning the Sweden Cup. Solvalla racecourse. (Fahrer, Kolgjini, Sieg, Portrait, Portraet, Porträt) 907P280516SOLVALLA.JPG 28 05 2016 Bromma Stockholm SWE Sweden Portrait of trotting Driver Adrian Kolgjini After Winning The Sweden Cup Solvalla Racecourse Driver Kolgjini Victory Portrait Portrait Portrait jpg

Adrian Kolgjini ger Saga Scott trygghet.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN